Η Ομόνοια πέτυχε σπουδαία νίκη με 3-0 απέναντι στον Άρη (βίντεο)

Μετά την νίκη της στο ΓΣΠ η Ομόνοια ανέβηκε την τρίτη θέση της βαθμολογίας με 62 βαθμούς όσους και η ΑΕΚ και βλέπει - μαθηματικά- τίτλο.



Η Ομόνοια έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίχρονο σημειώνοντας τρία γκολ. Στο 47ο λεπτό ο Σεμέδο με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Στο 64ο λεπτό ο Χαραλάμπους έδωσε έτοιμο γκολ στον Κακουλλή, που σκόραρε. Στο 83ο λεπτό ο Μίλετιτς με κεφαλιά έστειλε την μπάλα τα δίκτυα για το 3-0.
Ο Άρης, πλέον βρίσκεται στην τέταρτη θέση και στους 61 βαθμούς.

Παρακολουθήστε τα στιγμιότυπα του αγώνα


Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ομόνοια (Γιάννης Αναστασίου): Φαμπιάνο (35΄Ουζόχο), Μίλετιτς, Παναγιώτου, Κουλιμπαλί, Σιπριάνο (83′ Ψάλτης), Κούσουλος, Χαραλάμπους (83′ Μπασιρού), Μπέζους, Σίμιτς, Γ. Σεμέδο (72′ Αλιούμ), Κακουλλής (72′ Μπάκιτς).

Άρης (Τόμι Γίνιγκεν): Βανά-Άλβες, Καζού, Μπρόρσον, Ουρόσεβιτς, Σανέ (61′ Μποακί), Νίκολιτς (61′ Μπράουν), Σόκε, Σαβό (61′ Κόκοριν), Μαγιαμπέλα (24′ Μπένγκτσον), Μοντνόρ, Γκομίς (73′ Ε. Σεμέδο).

Γήπεδο: ΓΣΠ.

Σκόρερ: 47′ Σεμέδο, 64′ Κακουλλής, 81′ Mίλετιτς.
Κίτρινες: 52′ Χαραλάμπους, 71′ Κουλιμπαλί (3η) / 45′ + 1 Κάζου (3η), 51′ Σανέ (3η), 86΄ Μπράουν.

Αποβολές: -/-.

Διαιτητής: Ραντέι Ομπρένοβιτς (Σλοβενία).

Βοηθοί: Μιχάλης Σωτηρίου (α’), Μάριος Δημητριάδης (β’) / Τέταρτος: Μάριος Αντωνίου.

VAR: Μάριος Χριστοφόρου / ΑVAR: Λάμπρος Λάμπρου.

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Απριλίου 2024 - 21:38

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.