ΑΕΚ-Πάφος 3-0: Σπουδαία νίκη για την ΑΕΚ που παρέμεινε στο κυνήγι του τίτλου (βίντεο)

Σπουδαία νίκη πέτυχε η ΑΕΚ. Η ομάδα της Λάρνακας επιβλήθηκε στο Αρένα της Πάφου με 3-0, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του α' ομίλου, της β' φάσης του πρωταθλήματος, φθάνοντας τους 65 βαθμούς, έναν πίσω από το πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ που αγωνίζεται αύριο με την Ανόρθωση. Η Πάφος έμεινε στην 5η θέση με 57 βαθμούς και στρέφει πλέον την προσοχή της στον αγώνα της Τετάρτης απέναντι στον Απόλλωνα για τα ημιτελικά του κυπέλλου.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΕΚ (Ραν Μπεν Σιμόν): Πίριτς, Ντιουνκού (80′ Σάντσες), Μιλίτσεβιτς, Ρομπέρζ, Γκαρσία, Λέντες, Πονς, Γκάμα (64′ Ναούμ), Τόνγκια (80′ Καπτούμ), Φαράζ (55′ Ντίμερς), Σολ (55′ Λόπες).

Πάφος FC (Χουάν Κάρλος Καρσέδο): Ίβουσιτς, Ρους, Κβίντα, Γκολντάρ, Μελούσο (38′ Μπότσκαϊ), Κανέ, Ντράγκομιρ, Πέπε, Μπρούνο, Τάνκοβιτς (69′ Βαλακάρι), Ζάιρο (46′ Κοντρέρας).

Σκόρερ: Κβίντα 7′ (αυτ.), Σολ 18′, Πονς 25′ / –

Κίτρινες: Ντιουνκού / Κανέ

Αποβολές: – / –

Στάδιο: AEK ARENA

Διαιτητής: Μιγκέλ Νογκουέιρα (Πορτογαλία)

Α’ Βοηθός: Καλογήρου Μάριος

Β’ Βοηθός: Κοντεμενιώτης Γιώργος

4ος: Χατζηγεωργίου Παναγιώτης

VAR: Λούκα Ζουφέρλι (Ιταλία)

AVAR: Βασιλείου Αδάμος

Παρατηρητής: Δημητρίου Βασίλης

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Απριλίου 2024 - 21:40

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.