Τα νέα των ομάδων του 1ου ομίλου

6η αγωνιστική του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος ΣΥΤΑ, με δύο αναμετρήσεις το Σάββατο και μία την Κυριακή.

OMONOIA - ΑΡΗΣ

Η Ομόνοια με οδηγό το παλληκαρίσιο διπλό του Άλφα Μέγα, έχοντας πρωταγωνιστή τον Σεμέδο υποδέχεται τον Άρη αύριο στις 5 με στόχο επιστροφή στις νίκες. Ο Αναστασίου δεν υπολογίζει στον τραυματία Λανγκ, ενώ αμφίβολος είναι ο Μάθιους.

Στον αντίποδα, ο Άρης κατέρχεται στη Λευκωσία για να κάνει ότι δεν κατάφερε απέναντι στην Ανόρθωση. Να είναι αποτελεσματικός στις ευκαιρίες που θα του παρουσιαστούν για να καλύψει το χαμένο βαθμολογικό έδαφος. Ο άτυχος Στρούσκι δεν θα ενισχύσει την ομάδα του Σπιλέφσκι, ενώ τελευταία στιγμή θα κριθεί η παρουσία των Μουσούντα και Μάτισικ στην αποστολή.

ΑΕΚ - ΠΑΦΟΣ

«Ξέρω ότι ο κόσμος μας δίνει λιγότερες πιθανότητες αλλά δεν με νοιάζει» ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του μπεν Σιμόν για τον επικείμενο αγώνα με την Πάφο αύριο στις 7 και 30. Ο Φραν Σολ θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή για τους κιτρινοπράσινους, ενώ στην Πάφο δεν υπολογίζουν στις υπηρεσίες του Ικόκο που θα μείνει εκτός για δύο μήνες. Δεν έχει επίσημη πρόταση από την Εθνική Ισραήλ, ο Μπεν Σιμόν ξεκάθαρισε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ Κυριάκος Δημητρίου.

ΑΠΟΕΛ - ΑΝΟΡΘΩΣΗ

Την ταλανισμένη οικονομικά Ανόρθωση υποδέχεται ο ΑΠΟΕΛ την Κυριακή στις 5, σε ένα γεμάτο ΓΣΠ. Μοιρασμένες οι πιθανότητες του Κρέσπο για να πατήσει τον χλοοτάπητα του σταδίου της πρωτεύουσας, ενώ ο Δώνης χτυπάει την πόρτα της ενδεκάδας.

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Απριλίου 2024 - 17:55

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.