Όσο ζει, ελπίζει η Δόξα!

Απέδρασε με το "διπλό" από το Δασάκι.

Η Δόξα κέρδισε με 2-1 τον Εθνικό και διατηρεί τις λίγες ελπίδες που έχει για παραμονή στη πρώτη κατηγορία.

Ο Εθνικός, που άρχισε πολύ καλύτερα τον αγώνα και είχε δοκάρι (8’) κι άλλες δύο σπουδαίες ευκαιρίες με τον Καμπρέρα, τελικά προηγήθηκε (26’) με γκολ του Αργεντινού επιθετικού. Γκολ που φέρει τον Καμπρέρα (μαζί με τον Σολ) στην πρώτη θέση του πίνακα τον σκόρερ με 14 γκολ. Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για τους γηπεδούχους, με τη Δόξα να ανεβάζει απόδοση, να ζητά πέναλτι για χέρι του Καμπρέρα (32’) και τελικά να κερδίζει άλλο σε χέρι του Μπίκερ στο τέλος του ημιχρόνου.

Ο Τρούγιτς εκτέλεσε εύστοχα (45’+1), ισοφάρισε και έδωσε ψυχολογία στην ομάδα του. Με το καλημέρα τσο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα της Κατωκοπιάς βρήκε δεύτερο γκολ με τον Βελκόφσκι (51’), κάνοντας την ανατροπή.

Όσο κι αν προσπάθησε ο Εθνικός δεν ήλθε ποτέ η ισοφάριση και η Δόξα έφυγε με το «διπλό».

Εθνικός (Μαρίνος Σατσιάς): Παναγή, Περατικός (78′ Ιωαννίδης), Π. Ιωάννου, Στυλιανού, Αγγελόπουλος (73′ Πεχλιβάνης), Ντε Ιριόντο (61′ Σπιρόφσκι), Λίπσκι, Ντράζιτς (61′ Μπέκερ), Μπίκερ, Καμπρέρα, Μ. Ηλία (61′ Χριστοφή).

Δόξα (Γιώργος Πετράκης): Αντωνίου, Τάντι, Αντωνιάδης, Πούριτς, Προβιδάκης, Τραϊτσέφσκι (81′ Χ. Κυριάκου), Αλσέους, Βελκόφσκι (70′ Φοφανά), Μέσκα (81′ Χάνι), Τρούγιτς (70′ Σαντίκ), Αντουί (55′ Ασάντε).

Σκόρερ: Καμπρέρα 26′ / Τρούγιτς 45’+1 (πεν.), Βελκόφσκι 52′

Κίτρινες: Καμπρέρα / Τραϊτσέφσκι

Αποβολές: – / –

Στάδιο: Εθνικού Άχνας

Διαιτητής: Φωτίου Κωνσταντίνος

Α’ Βοηθός: Κωμοδρόμος Ηράκλης

Β’ Βοηθός: Σάββα Γιώργος

4ος: Χατζηγεωργίου Παναγιώτης

VAR: Σολωμού Δημήτρης

AVAR: Γεωργίου Χαράλαμπος

Παρατηρητής: Γερασίμου Παναγιώτης

Τελευταία Ενημέρωση: 03 Απριλίου 2024 - 19:05

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.