Παναθηναϊκός - Μακάμπι : Με τη «δίψα» του και το κατάμεστο ΟΑΚΑ για το... πρώτο γκολ

Με το ΟΑΚΑ να... φλέγεται ο Παναθηναϊκός θέλει απόψε το βράδυ, στην πρεμιέρα των play off της EuroLeague, να κάνει το 1-0 απέναντι στη Μακάμπι.

O  Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για τη μεγάλη πρόκληση των playoffs της EUROLEAUGE, με τη Μακάμπι να αποτελεί την τελευταία… πίστα πριν το Final 4.

Οι Ισραηλινοί μπορεί να μην έχουν έδρα, αλλά αυτό ίσα-ίσα δίνει ακόμη μεγαλύτερη αξία στη φετινή τους πορεία, όπου έδωσαν μόνο ένα παιχνίδι στο Τελ Αβίβ και τα υπόλοιπα σε άδειο γήπεδο στο Βελιγράδι. Είναι βαριά η φανέλα της ιστορικής ομάδας, κέρδισε δε δις τον Παναθηναϊκό φέτος και χρίζει της μέγιστης προσοχής. Βαριά και η φανέλα του τριφυλλιού, μπορεί να ορίσει τη μοίρα της σειράς. Είναι στο pick του, χωρίς προβλήματα αγωνιστικά και θα έχει και 20 χιλιάδες κόσμο στο ΟΑΚΑ. Με τον Εργκίν Αταμάν ωστόσο να δίνει το σύνθημα. «Αύριο θα παίξουμε επιθετικά, θα παίξουμε με τον κόσμο μας και θα κερδίσουμε» τόνισε ο Τούρκος προπονητής στις καθιερωμένες δηλώσεις του πριν από το Game 1.

Τζάμπολ στο αποψινό GAME 1 στις 8 και 30, από τα κανάλια Novasports.

Οι «πράσινοι» κάνουν την αρχή, με μία ακόμα σειρά, αυτήν της Ρεάλ απέναντι στην Μπασκόνια να ξεκινάει απόψε (23/4 - 22:00), ενώ Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός και Μονακό - Φενέρμπαχτσε ρίχνονται στη «μάχη» την Τετάρτη!

Παναθηναϊκός - Μακάμπι: Το πρόγραμμα της σειράς

  • Game 1: Παναθηναϊκός - Μακάμπι (23/4 - 20:30)
  • Game 2: Παναθηναϊκός - Μακάμπι (25/4 - 21:15)
  • Game 3: Μακάμπι - Παναθηναϊκός (30/4 - 20:00)
  • Game 4: Μακάμπι - Παναθηναϊκός (02/5 - 21:45)
  • Game 5: Παναθηναϊκός - Μακάμπι (Δεν έχει οριστεί)

Τελευταία Ενημέρωση: 23 Απριλίου 2024 - 11:12

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.