Τζάμπολ στο F4 της Βαλκανικής Λίγκας, με ΑΕΛ-Πέζια και Πρίστινα-Λόβτσεν

‘Ωρα Final-4 της Βαλκανικής Λίγκας για την ΑΕΛ, με την προσδοκία να φθάσει μέχρι τέλους και να σηκώσει το τρόπαιο. ‘Αλλωστε η διοργάνωση θα φιλοξενηθεί στο «Ν. Σολομωνίδης», 12 με 14 Απριλίου.

ΑΕΛ-Πέζια, στις 8 και 30 απόψε, θα προηγηθεί στις 6 ο πρώτος ημιτελικός, ανάμεσα σε Πριστίνα και Λόβτσεν. Την Κυριακή στις 8 και 30, ο μεγάλος τελικός. Στην διάσκεψη τύπου της Πέμπτης, ο Σαις Στρικ ο υπεύθυνος της Βαλκανικής Λίγκας, ανέφερε πως όλες οι ομάδες είναι έτοιμες για την διεκδίκηση του τροπαίου: «Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Και περιμένουμε ενδιαφέροντα παιχνίδια. Όλοι θα δώσουμε τις δυνάμεις μας και όλες οι ομάδες και οι προπονητές τους είναι έτοιμοι για ένα ενδιαφέρον Σαββατοκύριακο».

Τελευταία Ενημέρωση: 12 Απριλίου 2024 - 10:18

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.