Φούτσαλ: Πρόκριση για την Κύπρο μετά τη νίκη της Ανδόρας επί της Εσθονίας

Την πρόκριση της στον Main Round των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Futsal εξασφάλισε η Εθνική μας ομάδα, μετά την ολοκλήρωση της 2ης αγωνιστικής των αγώνων του 1ου ομίλου του Preliminary Round.

Στον τελευταίο αγώνα της 2ης αγωνιστικής, η Ανδόρα νίκησε με 2-1 την Εσθονία.

Την Παρασκευή (12/4 11:00π.μ - Ελευθερία) Κύπρος - Ανδόρα για την 1η θέση.

   Share

Κύπρος και Ανδόρα έχουν από έξι βαθμούς και εξασφάλισαν και οι δύο την πρόκριση τους. Στον αγώνα της Παρασκευής μεταξύ της Κύπρου και της Ανδόρας (11:00, "Τάσσος Παπαδόπουλος - Ελευθερία") θα ξεκαθαρίσει ποια ομάδα θα περάσει ως πρώτη και ποια ως δεύτερη.

Β. Ιρλανδία και Εσθονία έχουν μηδέν βαθμούς και δεν διατηρούν ελπίδες πρόκρισης. 

Μεγάλη επιτυχία για την Εθνική μας η οποία προκρίνεται σε Main Round για τρίτη συνεχόμενη διοργάνωση, μετά το 2020 και το 2022. Η ομάδα μας θα μάθει τους αντιπάλους της στο Main Round στην κλήρωση που θα γίνει στις 30 του Μάη  2024.

Στον Main Round συμμετέχουν 40 ομάδες οι οποίες θα χωριστούν σε δέκα ομίλους των τεσσάρων ομάδων. Σε κάθε όμιλο θα γίνουν έξι αγώνες (τρεις εντός και τρεις εκτός έδρας). 

Η πρώτη ομάδα από κάθε όμιλο του Main Round θα προκριθεί στην τελική φάση ενώ οι δέκα δεύτερες, θα αγωνιστούν σε αγώνες play-offs για να προκριθούν άλλες πέντε. 

Οι διαθέσιμες ημερομηνίες για τους αγώνες του Main Round είναι  9 με 18 Δεκεμβρίου 2024, 27 Ιανουαρίου με 5 Φεβρουαρίου 2025, 3 με12 Μαρτίου 2025 και 7 με 16 Απριλίου 2025. 

Πρόγραμμα και αποτελέσματα Preliminary Round 
Τρίτη 9 Απριλίου
Κύπρος - Εσθονία 2-1
Ανδόρα - Β. Ιρλανδία 3-2

Τετάρτη, 10 Απριλίου
Κύπρος - Β. Ιρλανδία 3-2
Εσθονία - Ανδόρα 1-2

Παρασκευή, 12 Απριλίου
11:00 Κύπρος - Ανδόρα
15:30 Εσθονία - Β. Ιρλανδία

Τελευταία Ενημέρωση: 10 Απριλίου 2024 - 19:38

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.