«Αγκάλιασε» τον τελικό η Ομόνοια - Επιβλητικό πέρασμα πρόκρισης από τη Λεμεσό!

Ξεκάθαρο πρόβαδισμα πρόκρισης πήρε η Ομόνοια μετά την εκτός έδρας νίκη της επί του Άρη με 3-0 για τον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Κύπρου και ουσιαστικά είναι αγκαλιά με την πρόκριση στον τελικό.

Το τριφύλλι άνοιξε το σκορ με τον Μπεζούς στο 29ο λεπτό, ενώ πριν πάνε στα αποδυτήρια οι δύο ομάδες ο ρεφ Κολόμπο μετά τη συμβολή του VAR απέβαλε τον Καζού για βάναυσο χτύπημα εκτός φάσης στον Κακουλλή.

Στο 49ο λεπτό ο Κακουλλής έχασε πέναλτι. Ένα πέναλτι που κέρδισε ο Σίμιτς σε ανατροπή του από τον Ζάντρο.

Το συγκρότημα του Αναστασίου διπλασίασε τα τέρματα του με το διαγώνιο πλασέ του Σεμέδο στο 50ο λεπτό. Το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε ο Αλιούμ στο 90ο λεπτο με άψογο πλασέ εντός περιοχής.

Άρης (Αλεξέι Σπιλέφσκι): Ζάντρο, Μάτισικ (51′ Σανέ), Μπρόρσον, Ουρόσεβιτς, Καζού, Σόκε, Μπένγκτσον (85′ Σεμέδο), Μοντνόρ, Σάβο (60′ Σουμάνσκι), Γκομίς (51′ Μπράουν), Κοκόριν (46′ Νίκολιτς).

Ομόνοια (Γιάννης Αναστασίου): Φαμπιάνο, Μίλετιτς, Κουλιμπαλί, Παναγιώτου, Σιπριάνο (85′ Σιπριάνο), Κούσουλος, Χαραλάμπους (67′ Μπασιρού), Σίμιτς (80′ Μπάκιτς), Σεμέδο, Μπέζους (67′ Αλιούμ), Κακουλλής (67′ Στεπίνσκι).

Σκόρερ: – / Μπέζους 29′, Σεμέδο 50′, Αλιούμ 90'

Κίτρινες: Μπένγκτσον, Μπράουν, Νίκολιτς / Παναγιώτου

Αποβολές: – / Καζού

Στάδιο: «Αλφαμέγα»

Τελευταία Ενημέρωση: 10 Απριλίου 2024 - 21:58

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.