Συναρπαστικές μοναμαχίες στο φιλέ και πλούσιο θέαμα στο αναπτυξιακό πρωτάθλημα βόλεϊ Κ16 Κορασίδων - Φαβορί για back2back η Lemesos Volleyball

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιαζει το αναπτυξιακό πρωτάθλημα βόλει Κ16 Κορασίδων. Προς τέρψιν του θεάματος, προσφεροντας πλόυσιες συγκινήσεις και ασφαλώς του αθλήματος.

Με μια αγωνιστική να υπολείπεται, το τοπίο ξεκαθάρισε για το ποιες ομάδες θα αποτελέσουν την 4αδα, που θα διεκδικήσει τον επίζηλο τίτλο του πρωταθλήματος.

Με τις νίκες τους την προτελευταία αγωνιστική, Απόλλωνας, Lemesos Volleyball και Σαλαμίνα, "κλείδωσαν" τη θέση τους στην προνομιούχα τετράδα. Και πάνε να συναντήσουν τον ΑΠΟΚ , που είχε εξασφαλίσει τη θέση, δυο αγωνιστικές πριν το τέλος. Φαβορί για να πάει μέχρι τέλους και να σηκώσει τη κούπα, είναι η Lemesos Volleyball, που είναι η πλέον ισχυρή ομάδα και εισέρχεται στην τελική φάση, ούσα ικανότατη να διατηρήσει τα σκήπτρα της περσινής χρονιάς, κάνοντας το back2back.

LIMASSOL-VOLLEYBALL.jpg

LEMESOS-VOLLEYBALL2.jpg

Η ομάδα του Πανεπιστημίου Κύπρου, αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, καθώς είναι η πρώτη φορά που το σωματείο προκρίνεται στο Final Four, σε αυτήν την κατηγορία. Τα κορίτσια του Δημήτρη Παπαδημητρίου αφενός, έδειξαν χαρακτήρα σε όλους τους αγώνες που έδωσαν και αφετέρου τη μέγιστη δίψα για διάκριση, πάντοτε σε πνέυμα ευ αγωνίζεσθαι. Και σαφώς άφησαν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον, το οποίο αν συνεχίσουν με αυτό το τρόπο προμηνυεται λαμπρό. Ως η μοναδική ομάδα εκτός Λεμεσού που συμπληρώνει την 4αδα, καλείται να αντιμετωπίσει τρεις πολύ δυνατές και έμπειρες ομάδες, που έχουν μεγάλες βλέψεις. Με την ποιότητα να ξεχιλείζει σε όλες τις ομάδες, τη δουλειά που γίνεται και τον υγιή ανταγωνισμό, οδεύουμε με μαθηματική ακρίβεια σε ακόμη πιο ωραίες και συναρπαστικές αναμετρήσεις, με μόνο σίγουρο "νικητή" το άθλημα.

Τελευταία Ενημέρωση: 08 Μαρτίου 2024 - 10:58

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.