Ντέρμπι χωρίς κανένα ενδιαφέρον στην Λεμεσό (πρόγραμμα)

Σήμερα ολοκληρώνεται η 3η αγωνιστική του δεύτερου γκρουπ με το Λεμεσιανό ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΛ και απόλλωνα. Αναμέτρηση χωρίς κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον μιας και οι δυο ομάδες έχουν βρεθεί εκτός στόχων στο πρωτάθλημα.

Η ΑΕΛ δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Ντε Λούκας. Από πλευράς Απόλλωνα είχαμε ενημέρωση για τους τραυματίες Πέδρο Μάρκες, Χάμπος Κυριάκου και Γιόργκεν Σιέλβικ που πέρασαν από εξετάσεις. Ο Πορτογάλος επιθετικός υπέστη συνδεσμική κάκωση της ποδοκνημικής, ενώ ο Χάμπος Κυριάκου και ο Γιόργκεν Σκέλβικ έχουν υποστεί μυϊκούς τραυματισμούς στον μηρό. Οι ποδοσφαιριστές θα ακολουθήσουν πρόγραμμα φυσικοθεραπείας και αποκατάστασης, ενώ ο χρόνος επιστροφής τους θα καθοριστεί από την βελτίωση της κλινικής τους εικόνας».

Από αύριο αρχίζει η 3η αγωνιστική στο πρώτο γκρουπ. Η Ομόνοια υποδέχεται την ΑΕΚ στο ΓΣΠ στις 5 και την Κυριακή την ίδια ώρα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» η Ανόρθωση φιλοξενεί την Πάφο και στις 7 το μεγάλο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Άρη και ΑΠΟΕΛ στη Λεμεσό.

Για την 4η αγωνιστική του δεύτερου γκρουπ έχουμε την Κυριακή στις 7 Οθέλλος-Καρμιώτισσα και τη Δευτέρα στις 5 Δόξα-ΑΕΖ και στις 7 Απόλλων-Εθνικός Άχνας και Νέα Σαλαμίνα-ΑΕΛ.

Τελευταία Ενημέρωση: 08 Μαρτίου 2024 - 09:05

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.