Ανετο το ΑΠΟΕΛ κέρδισε ξανά την Λεμεσός βόλει και παρέμεινε στην Α' κατηγορία

Με 3-0 σετ οι 'γαλαζοκίτρινοι' σφράγισαν την παραμονή τους.

Ο ΑΠΟΕΛ παραμένει στην Α Κατηγορία και τη σεζόν 2024-2025. Οι γαλαζοκίτρινοι σφράγισαν την παραμονή τους μέσα από τους αγώνες μπαράζ αφού την Παρασκευή 08 Μαρτίου 2024 κέρδισαν και  στον επαναληπτικό τη LEMESOS VOLLEYBALL στο ΛΕΥΚΟΘΕΟ με 3-0 σε 1’07 παρουσία 48 φιλάθλων.

Η ομάδα του Μάρου Χρυσοστόμου αφού προηγήθηκε 22-15 πήρε το πρώτο σετ σε 19΄25-15 και έγραψε το 1-0. Η παραμονή του ΑΠΟΕΛ εξασφαλίστηκε στο δεύτερο σετ το οποίο κέρδισε 25-16 σε 20΄με σερί 08-00 αφού η LEMESOS VOLLEYBALL ήταν σε απόσταση αναπνοής μέχρι τα μέσα του σετ 17-16. 

Η LEMESOS VOLLEYBALL στάθηκε πολύ καλά στο τρίτο σετ, ήταν κοντά στο σκορ 17-14, 20-17, αλλά ο ΑΠΟΕΛ κατάφερε και κέρδισε 25-18 σε 22΄και παρέμεινε στην Α Κατηγορία.

ΑΠΟΕΛ (M. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ): Zubkov, Delgado, Cherkasov, Akande, Gorbatov, Φ. Χρυσοστόμου - Λίμπερο: Στ. Χρυσοστόμου - Αλλαγές: Φαούτας, Βιττή, Καλλής, Κυπριανού, Ελευθερίου.

LEMESOS VOLLEYBALL (Κ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ): Παντελή, Γιαννάκος, Αγαπίου, Gudmond, K. Γιαννάκος, Aλ. Αττιπάς - Λίμπερο 1: Στατιώτης, Λίμπερο 2: Κουδουνάς -Aλλαγές: Aντωνίου, Gurdis, Α. Αττιπάς, Λακαταμίτης.

Διαιτητές: Κ. Στεφανής - Χρ. Μητροφάνους

Τελευταία Ενημέρωση: 09 Μαρτίου 2024 - 01:40

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.