Για το πρώτο βήμα πρόκρισης στους "8" του Κόνφερενς Λιγκ Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ

Τη σκυτάλη από το Τσ.Λιγκ, παίρνει απόψε το Γιουρόπα και το Κόνφερενς Λιγκ. Με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και τον ΠΑΟΚ να δοκιμάζεται στο Ζάγκρεμπ από τη Ντινάμο, στους πρώτους αγώνες για τη φάση των «16» του Κόνφερενς.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» και οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν όνειρα για ευρωπαϊκή διάκριση που φτάνουν μέχρι τη… Νέα Φιλαδέλφεια, στον τελικό της «OPAP Arena» (στις 29 Μαΐου).

Ο Ολυμπιακός, ο οποίος εμφανίζεται «ανεβασμένος» με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον πάγκο του είναι πολύ ανεβασμένος και ψάχνει τη νίκη στο «Γ. Καραϊσκάκης», το οποίο αναμένεται να είναι κατάμεστο (έχει ανακοινωθεί sold out).  Εκτός πλάνων οι Αλεξανδρόπουλος, Ναβάρο, Μαρτίνς, Καμπράλ, Βέζο, Άμπι, Μπιανκόν και Μπρίνιτς.

Ο Βάσκος τεχνικός πέρα από το ίδιο σχηματισμό (4-3-3) προσανατολίζεται να ξεκινήσει το παιχνίδι, χωρίς αλλαγές. Δηλαδή, με τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, τον Ρόντινεϊ δεξιά στην άμυνα, τον Ορτέγκα αριστερά, τον Κάρμο και τον Ρέτσο στα στόπερ, τους Έσε, Τσικίνιο και Όρτα στα χαφ και τους Φορτούνη, Ποντένσε και Ελ Κααμπί στην επίθεση. Στον ΠΑΟΚ, επίσης στόχος το διπλό μέσα στο Ζάγκρεμπ. Εκτός πλάνων του Ραζβάν Λουτσέσκου, οι Αλί Σαμάτα, Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Σάστρε και Ενγκόγκ, Μιχαηλίδης. Επικρατέστερη 11άδα για το δικέφαλο :  Κοτάρσκι στο τέρμα, Όττο, Μπάμπα, Κουλιεράκης, Κεντζιόρα στην 4άδα της άμυνας, Οζντόεφ, Μεϊτέ, 'Αντριγια Ζίφκοβιτς στον άξονα, Τάισον, Κωνσταντέλιας, Μπράντον, η επιθετική 3πλέτα.

Σέντρα στο Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ στις 19:45 και στο Ντινάμο Ζάγκρεμπ – ΠΑΟΚ στις 22:00, τηλεοπτικά από ΣΥΤΑΒΙΖΙΟΝ.

Τελευταία Ενημέρωση: 07 Μαρτίου 2024 - 10:57

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.