Διπλό τεράστιας ανάσας για τη Δόξα!

Στο τρίτο χρονικά παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής της 2ης φάσης του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος Cyta, η Δόξα πέτυχε σπουδαίο διπλό στο «Αμμόχωστος-Επιστροφή», επικρατώντας της Νέας Σαλαμίνας με 1-0.

Το γκολ της νίκης πέτυχε για το συγκρότημα του Πετράκη, με αυτογκόλ ο Μελίσσας στο 85ο λεπτό.

Δύο γκολ δεν μέτρησαν για τη Δόξα λόγω offside, στο 3ο και 54ο λεπτό.

Στην βαθμολογία, η Δόξα ανέβηκε στο +1 από Οθέλλο και ΑΕΖ, ενώ οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται στο -4 από τον πρωτοπόρο του 2ου ομίλου Απόλλωνα.

Νέα Σαλαμίνα (Χριστόδουλος Χριστοδούλου): Μελίσσας, Σεργίου, Γκουανίνι, Ντάτκοβιτς, Οφόρι, Κατσιάρης (46′ Μπεχαράνο), Μιγκελίτο, Καρλίτος (68′ Κουσμάνοβιτς), Φερνάντες (81′ Κονέ), Νάρσινγκ, Ντουρμισάι (58′ Γιάνγκα).

Δόξα (Γιώργος Πετράκης): Αντωνίου, Χ. Κυριάκου, Πούριτς, Βελκόφσκι (81Χάνι), Αντωνιάδης, Β. Κυριάκου, Τάντι (81′ Προβυδάκης), Αλσέους, Ασάντε, Ναμπί (74′ Σαντίκ), Τρούγιτς.

Κίτρινες: Σεργίου, Γκουανίνι / –

Αποβολές: – / –

Υπενθυμίζουμε χθές είχαμε:

Εθνικός Άχνας - Οθέλλος 2-1

Καρμιώτισσα-ΑΕΖ 0-0

Τελευταία Ενημέρωση: 07 Μαρτίου 2024 - 21:00

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.