Πήρε και το ντέρμπι με 9ο σερί "ροζ φυλλο" η Ανόρθωση, βάζοντας "φωτιά" στη μάχη του τίτλου - Υπέταξε 70-61 τον Κεραυνό

Με μία σπουδαία και συνάμα ιστορική νίκη της Ανόρθωσης επί του Κεραυνού, έπεσε η αυλαία της 20ης αγωνιστικής της ΟΠΑΠ Basket League. Στο μεγάλο ψεσινό ντέρμπι στη Λεμεσό, το συγκρότημα του Τόνι Κωνσταντινίδη, πήρε το υπερ-πολύτιμο "ροζ φύλλο", επικρατώντας με 70-61.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα φουντώνει για τα καλά η μάχη του τίτλου, καθώς προέκυψε τριπλή ισοβαθμία στην 1η θέση, με ΑΕΚ, Ανόρθωση και Κεραυνό. 'Εχοντας 33εις βαθμούς, με ρεκόρ 15-3. Δίκαιη η επικράτηση για την ομάδα της Αμμοχώστου που είχε από την αρχή τα ηνία, πηγαίνοντας μάλιστα τη διαφορά στο +16, 50-34, στο 26'.

Στηριζόμενη στην εξαιρετική της άμυνα και το σωστό διάβασμα από τον πάγκο, όσον αφορά το επιθετικό transition.

Αυτή ήταν και η πρώτη νίκη της Ανόρθωσης κόντρα στον Κεραυνό μετά την εισβολή, γι’ αυτό και είναι ένα ιστορικό αποτέλεσμα. Kαι η 9η διαδοχική της επιτυχία, επιβεβαιώνοντας ότι έχει αλλάξει επίπεδο και είναι ικανή για τη μέγιστη διάκριση . Κορυφαίος για τους νικητές ο Taylor με double double 15 πόντους-10 ριμπάουντ. Εξαιρετικός και ο Βάρσος με 13εις (3). Ο Taylor  του Κεραυνού σκόραρε επίσης 15 πόντους.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 13-17, 34-28, 50-40, 70-61.

Ανόρθωση (Αντώνης Κωνσταντινίδης): Taylor 15 , Βάρσος 13 (3), Μόουσα 2, Horton 7 (1), Skinner 12 (1), Τρετιάκοβ 8, Talton 8, Μαραγκός 5 (1).

Κεραυνός (Μιχάλης Κακιούζης): Μιχαήλ 2, Στυλιανού 7 (2), Crockett 6, Raynolds 10 (2), Taylor 15, Chandler 14 (1), Πασιαλής, Κουμής, Τίγκας 7.

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Μαρτίου 2024 - 11:26

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.