"Κόλλησαν" στο μηδέν, "άχαρη" ισοπαλία για την ΑΕΖ

Συμβιβάστηκαν στο 0-0 Καρμιώτισσα και ΑΕΖ.

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση στο 'Στέλιος Κυριακίδης'. Οι δυο ομάδες πάλεψαν για τη νίκη αλλά κανείς δεν βρήκε το γκολ και μοιραία πήραν από έναν βαθμό. Αποτέλεσμα που ευνοεί την Καρμιώτισσα, δεν χάρηκε... η ΑΕΖ. Σκόραρε ο Σάμπο αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ στο 83'. Κόκκινη κάρτα είδε ο Ουεσλάτι. Πρόβλημα με τον φωτισμό του σταδίου που προκάλεσε 5λεπτη διακοπή.

Καρμιώτισσα (Χρίστος Χαραλάμπους): Σπόλιαριτς, Γκραντινάρου (67′ Παντελή), Πάβλοβετς, Μαλόνε, Κοβάσεβιτς, Τσουκαλάς, Ουεσλάτι, Θεοδώρου, Ντούμπια, Χαραλάμπους (56′ Αγγελή), Ρόσι.

ΑΕΖ (Τζέισον Πάντσεον): Mιλοσάβλιεβιτς, Ε. Αντωνίου, Ρέινολντς, Παστελλής (71′ Χριστοφή), Ρουίθ (71′ Σιφναίος), Σαρφό (81′ Σλόγκαρ), Ρότσα-Σάντος, Σαμπό, Χατζηβασίλης, Κάστρο (56′ Κλε), Ντιγκινί.

Σκόρερ: – / –

Κίτρινες: – / Χατζηβασίλης, Χριστοφή

Αποβολές: Ουεσλάτι (2η κίτρινη) / –

Στάδιο: «Στέλιος Κυριακίδης»

Διαιτητής: Μάνουελ Βόλπι (Ιταλία)

Α’ Βοηθός: Σωκράτους Κυριάκος

Β’ Βοηθός: Αναστασίου Στέφανος

4ος: Αργυρού Μ. Ανδρέας

VAR: Μάρκο Πιτσινίνι (Ιταλία)

AVAR: Γεωργίου Χαράλαμπος

Παρατηρητής: Κυριάκου Αγγέλα

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Μαρτίου 2024 - 21:01

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.