«Χάλκινος» ο εξαιρετικός Καραλής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Γλασκώβης

Τεράστιος Εμμανουήλ Καραλής, έγραψε το όνομά του με «χρυσά» γράμματα στην ιστορία του ελληνικού στίβου το βράδυ της Κυριακής (03/03), κατακτώντας το χάλκινο μεττάλιο, στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου της Γλασκώβης.

Ο 24χρονος Έλληνας άλτης, που έψαχνε εδώ και καιρό ένα μετάλλιο σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, έσπασε το «ρόδι» στο Παγκόσμιο κλειστού στίβου της Γλασκόβης, πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνισης… ζωής.

karalis aponomi.png

Συγκεκριμένα, ο «Μανόλο» βρέθηκε σε τρομερή αγωνιστική κατάσταση στον τελικό του επί κοντώ, με αποτέλεσμα να πετάξει στα 5,85μ., που συνιστά την κορυφαία φετινή του επίδοση, και παράλληλα να ανέβει στο τρίτο σκαλί του βάθρου, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο. Ο Αρμάντ Ντουπλάντις υπερασπίστηκε στο φινάλε τον τίτλο του, περνώντας τα 5,95μ. και ανεβαίνοντας από την τρίτη στην πρώτη θέση, ρίχνοντας τον Σαμ Κέντρικς στη δεύτερη με 5,90μ. και στην τρίτη με την ίδια επίδοση τον Καραλή.

Τελευταία Ενημέρωση: 04 Μαρτίου 2024 - 11:57

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.