Απίστευτο φινάλε στη Superleague - Κορυφή ο ΠΑΟΚ, έπεσε 4ος ο Παναθηναϊκός, γκέλαρε και η ΑΕΚ στις καθυστερήσεις

Φινάλε με μεγάλο σασπένς μεετά τα αποτελέσματα της τελευταίας (26ης) αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας της Σούπερ Λίγκας και ενόψει της έναρξης των playoffs και των playouts.

Ο Άρης ισοφάρισε την ΑΕΚ στο ροντέο του «Κλ. Βικελίδης» στις καθυστερήσεις (3-3) και σε συνδυασμό με το διπλό του ΠΑΟΚ στη Λαμία (0-2), την γκρέμισε από την κορυφή, εκεί όπου στρογγυλοκάθισε πάλι μόνος του ο «δικέφαλος του Βορρά». Αντίστοιχα, ο Ολυμπιακός, επικρατώντας εύκολα του Βόλου (3-0), αναρριχήθηκε 3ος, αφήνοντας τον Παναθηναϊκό 4ο, καθώς οι «πράσινοι» απώλεσαν δύο σημαντικούς βαθμούς (2-2) στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ.

Φυσικά, η μάχη φούντωσε για τα καλά και σε ό,τι έχει να κάνει με την παραμονή, μετά τις ισοπαλίες σε Καισαριανή και Γιάννενα.

Τα αποτελέσματα της τελευταίας (26ης) αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας :

Άρης-ΑΕΚ 3-3

ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος 1-1

Κηφισιά-Παναιτωλικός 2-2

Λαμία-ΠΑΟΚ 0-2

ΟΦΗ-Παναθηναϊκός 2-2

Ολυμπιακός-Βόλος 3-0

Πανσερραϊκός-Αστέρας Τρίπολης 2-1

Τελική Βαθμολογία
1. ΠΑΟΚ 60
2. ΑΕΚ 59
3. Ολυμπιακός 57
4. Παναθηναϊκός 56
5. Άρης 42
6. Λαμία 34
———————————————
7. Αστέρας Τρίπολης 31
8. Ατρόμητος 28
9. Πανσερραϊκός 27
10. ΟΦΗ 25
11. Παναιτωλικός 20
12. Βόλος 20
13. Κηφισιά 19
14. ΠΑΣ Γιάννινα 18

Σήμερα θα γίνει η κλήρωση της πρεμιέρας, 9-10 είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί και 16-17 του μήνα η 2η αγωνιστική. Φυσικά εκκρεμεί αίτημα του Γκουστάβο Πογέτ για αναβολή, ενόψει καλύτερης προετοιμασίας της Εθνικής Ελλάδας.

Τελευταία Ενημέρωση: 04 Μαρτίου 2024 - 12:05

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.