Άρης-Ανόρθωση: Του έκανε... χαλάστρα (βίντεο)

Άρης και Ανόρθωση αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο στάδιο «Άλφαμεγα», σε αγώνα για την 5η αγωνιστική της 2ης φάσης του πρωταθλήματος Cyta. Η ομάδα της Λεμεσού άφησε δύο βαθμούς εντός έδρας, δυσκολεύοντας εαυτό για να διατηρήσει τα σκήπτρα.

Οι κυανόλευκοι προηγήθηκαν με πέναλτι του Γκερέρο στο 37ο λεπτό, ενώ οι ομάδα του Σπιλέφσκι ισοφάρισε με τον Μοντνόρ στο 67ο.

Άρης (Αλεξέι Σπιλέφσκι): Βανά, Γιαγκό, Μπρόρσον, Ουρόσεβιτς, Καζού, Νίκολιτς (46′ Σόκε), Μπράουν (46′ Μοντνόρ), Μαγιαμπέλα, Μπένγκτσον (46′ Κοκόριν), Γκομίς (70′ Σπόλιαριτς), Σάβο.

Ανόρθωση (Γιάννης Οκκάς): Αρμπολέδα, Αντωνίου (76′ Κάργας), Κορρέα, Μαρμούκ, Κορέια, Αρτυματάς, Χρυσοστόμου (56΄Κίκο), Φερέιρα (70′ Τζουλίου), Παρούτης (56′ Ουαγκέ), Γκερέρο (70′ Περέα), Καστέλ.

Σκόρερ: Mοντνόρ 68′ / Γκερέρο (πεν.) 37′

Κίτρινες: Μπράουν, Καζού / Αρτυματάς (2η), Μαρμούκ, Καστέλ

Αποβολές: Γιαγκό 87′ / Αρτυματάς 80′

Τελευταία Ενημέρωση: 31 Μαρτίου 2024 - 21:42

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.