Μόνη στην κορυφή η Ομόνοια 29ης Μαΐου, μεγάλο "διπλό" για Ομόνοια Αραδίππου

Επανέναρξη του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας με τις αναμετρήσεις της 10ης αγωνιστικής της β' φάσης και μόνη στην κορυφή η Ομόνοια 29Μ.

Σήμερα η Ομόνοια 29Μ νίκησε εκτός έδρας με 4-0 τον ΑΣΙΛ Λύση και έφτασε στους 53 βαθμούς. Από δύο τέρματα πέτυχαν οι Αρτεμίου και Βρίκκης.

Στο Δημοτικό Στάδιο Σωτήρας, στον αγώνα που μεταδόθηκε απευθείας από τη Cytavision η Ομόνοια Αραδίππου νίκησε με 2-0 την ΕΝ Παραλιμνίου, την άφησε στους 50 βαθμούς και την πλησίασε στον ένα βαθμό.

Ο Κωνσταντίνος Ανθίμου στο 49ο λεπτό άνοιξε το σκορ για την Ομόνοια και στο 56ο λεπτό ο Σέργιος Αβραάμ πέτυχε το 2-0.

Στην 4η θέση με 47 βαθμούς βρίσκεται ο Ολυμπιακός που νίκησε στην Αγία Νάπα την τοπική ομάδα με 3-0.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα:

ΕΝ Παραλιμνίου - Ομόνοια Αραδίππου 0-2
Αγία Νάπα - Ολυμπιακός 0-3
ΑΣΙΛ Λύσης - Ομόνοια 29Μ 0-4
Πέγεια - Freedom24 ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα 1-3

Τελευταία Ενημέρωση: 30 Μαρτίου 2024 - 18:24

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.