Ήττα με γλυκόπικρη γεύση απ’ τους Σέρβους

Πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση στο δεύτερο μέρος η Εθνική μας πάλεψε απέναντι στην ανώτερη Σερβία αλλά στο τέλος ηττήθηκε με 1-0. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς στο 7ο λεπτό του αγώνα.

Η Εθνική μας μπήκε φοβισμένα στο ματς, είχαμε αναγκαστική αλλαγή του Καρώ μόλις στο 4ο λεπτό, ενώ στο 7΄ βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Στο 11΄ η Σερβία κέρδισε πέναλτι αλλά ο Μολ κατάφερε για δεύτερο σερί ματς να αποκρούσει, αυτή τη φορά την εκτέλεση του Μίτροβιτς.

Στο δεύτερο μέρος είχαμε δοκάρι με τον Πίττα στο 64΄ και κάποιες καλές χαμένες ευκαιρίες αλλά και προϋποθέσεις, όμως δεν ήρθε ένα γκολ που θα μας χάριζε τη φιλική ισοπαλία. Το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος αλλά αυτό που έχουμε να κρατήσουμε είναι τη διάθεση και τη θέληση που έδειξαν οι διεθνείς μας παρουσιάζοντας μία βελτίωση σε σχέση με προηγούμενα ματς.

Κύπρος: Μολ, Καρώ (6' Κυπριανού), Γκόγκιτς, Λαϊφης, Ανδρέου (46' Σπόλιαριτς), Χάμπος Κυριάκου (89' Πηλέας), Κούσουλος (74' Αρτυματάς), Κορέια, Λοϊζου, Πίττας (89' Κακουλλής), Χαραλάμπους (83' Χρυσοστόμου).

Σερβία: Ραίκοβιτς, Μιλένκοβιτς, Μάσοβιτς (85' Εράκοβιτς), Μίτροβιτς (63' Γκατσίνοβιτς), Μπάμπιτς, Κόστιτς (63' Ζντιέλαρ) Λούκιτς (46' Γιόβιτς), Ζίβκοβιτς, Μιγιαΐλοβιτς, Σάμαρτζιτς (46' Τάντιτς), Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (76' Μπαζτάρ).

Τελευταία Ενημέρωση: 25 Μαρτίου 2024 - 21:54

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.