Συγκινητική γιορτή με νικήτρια την ΑΕΚ, 1 - 0 τον Απόλλωνα - «Μιχάλης Κατσούρης ΠΑΡΩΝ» και αποθέωση από όλο το γήπεδο !! (vid)

Σε συγκινητικό - γιορτινό κλίμα και γκολ του Φαν Βέερτ στο 9′ η ΑΕΚ επικράτησε με 1-0 του Απόλλωνα στο Στάδιο «Άλφαμεγα», σε φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 70χρονα της λεμεσιανής ομάδας και τα 100χρονα των κιτρινόμαυρων της Αθήνας.

Το κλίμα ήταν γιορτινό, με πέραν των 8.000 φίλων των δύο ομάδων να γεμίζουν το νεότευκτο γήπεδο της Λεμεσού και να αποθεώνουν τους ποδοσφαιριστές.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

9′ Γκολ! 0-1 η ΑΕΚ, σε μια φάση… καρμπόν, με τον Λιούμπιτσιτς να σεντράρει από αριστερά και τον Φαν Βέερτ να πλασάρει εύστοχα, ανοίγοντας το σκορ.

Απόλλων (Πάμπλο Ματσίν): Λέουβενμπεργκ, Σάντος (72′ Άδωνη), Νταρίκουα, Εκπολό, Σέλβικ (75′ Πέρετζ), Γιούρσεβιτς, Κολ, Αρτεάν, Βαλμπουενά (72′ Πεϊμπέρνς), Μπακένγκα (72′ Κοστάκε), Κρμέντσικ

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ (64′ Πήλιος), Μήτογλου, Μουκουντί, Χατζισαφί (82′ Ραντόνια), Γιόνσον, Φερνάντες (58′ Ελίασον), Λιούμπιτσιτς (46′ Ζίνι), Πισάρο (64′ Πόνσε), Αραούχο (64′ Τσούμπερ), Φαν Βέερτ (64′ Άμραμπατ).

Σκόρερ: – / Φαν Βέερτ 9′

Κίτρινες: – / –

Αποβολές: – / –

Γιορτή για τον Απόλλωνα και τους οπαδούς του χαρακτήρισε τη χθεσινή ημέρα ο πρόεδρος του Απόλλωνα, Νίκος Κίρζης και προανήγγειλε ακόμα περισσότερες εκδηλώσεις για τα 70χρονα της λεμεσιανής ομάδας.

Ρίγη συγκίνησης στο 29ο λεπτό του φιλικού. Οι φίλοι της Ένωσης σήκωσαν πανό με το όνομα του Μιχάλη Κατσούρη και έγραψαν «Μιχάλης Κατσούρης παρών» με όλο το γήπεδο να χειροκροτεί την κίνηση τους.

κατσουρης αεκ πανο.jpg

https://www.instagram.com/p/C4vquABtmoq/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again

Τελευταία Ενημέρωση: 21 Μαρτίου 2024 - 12:24

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.