'Ωρα πρόκρισης με βλέμμα το ΓΙΟΥΡΟ 2024 για την Εθνική Ελλάδας - Κατάμεστη η "ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ" στο κρίσιμο ραντεβού με το Καζακστάν

‘Ωρα Εθνικής Ελλάδας, ώρα πρόκρισης για τη γαλανόλευκη. Με πίστη στις ικανότητες της τίθεται αντιμέτωπη με το Καζακστάν σε μία κρίσιμη αναμέτρηση και με το βλέμμα στο Euro 2024.

Ημιτελικός των πλέι-οφ του Nations League στην κατάμεστη από 32 χιλιάδες “ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ”.

Πρόβλημα με Κουλιεράκη στη χθεσινή προπόνηση, αμφίβολος ο άσος του ΠΑΟΚ, για το σπουδαίο ραντεβού. Με νίκη απόψε η Ελλάδα, πάει να παίξει τελικό πρόκρισης, την Τρίτη 26 Μαρτίου, στην έδρα του νικητή του ζευγαριού Γεωργία- Λουξεμβούργο.

"Είμαστε πιο ενωμένοι απ' όταν ήρθα, έχουμε τις καλύτερες συνθήκες των τελευταίων δύο ετών", υπογράμμισε ο Γκουστάβο Πογιέτ. "Το Euro είναι ένα όνειρο που θέλουμε όλοι μας", η τοποθέτηση Οδυσσέα Βλαχοδήμου.

Επικρατέστερη 11άδα : Βλαχοδήμος στο τέρμα, Μπάλντοκ, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος και Τσιμίκας στην 4άδα της άμυνας.  Στα χαφ Σιώπης και Κουρμπέλης παλεύουν για μία θέση , με τους Μάνταλο και Μπακασέτα να παίζουν ως οκταροδεκάρια.

Για την τριπλέτα στην επίθεση, φαβορί οι Πέλκας, Μασούρας και Ιωαννίδης.

Η ΕΠΟ "χρυσώνει" τους Έλληνες διεθνείς σε περίπτωση πρόκρισης στο Euro καθώς έκανε γνωστό πως θα εισηγηθεί στην Γ.Σ, την καταβολή πριμ ύψους 4,5 εκατ. ευρώ, ήτοι το 50% των χρημάτων που θα εισπράξει από την UEFA. Σέντρα του μεγάλου αγώνα στις 9 και 45, από CYTAVISION3

Τελευταία Ενημέρωση: 21 Μαρτίου 2024 - 11:49

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.