"Αυτή η ομάδα αξίζει το καθολικό χειροκρότημα" - Την Παρασκευή η φιέστα τίτλου της Ομόνοιας στο βόλεϊ (vid)

Το τμήμα πετόσφαιρας της Ομόνοιας παραχώρησε σήμερα συνέντευξη τύπου ενόψει της φιέστας τίτλου, η οποία θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή (22/03) στο στάδιο “Ελευθερία”.

Η Ομόνοια έχει δημιουργήσει τη δική της μίνι δυναστεία στο βολεϊ. Ούσα για 4η διαδοχική χρονιά πρωταθλήτρια και 8η συνολικά, δικαίως τυγχάνει της καθολικής αναγνώρισης στο χώρο. Οι πράσινοι μετράνε αντίστροφα για την πανηγυρική φιέστα τίτλου μεθαύριο Παρασκευή και οι συντελεστές απηύθυναν κάλεσμα στον κόσμο.

Στο πλαίσιο του ημιτελικού με την ΑΕ.Καραβά στο "Ελευθερία" η κούπα θα καταλήξει σε γνώριμα χέρια και το "τριφύλλι" θέλει να πανηγυρίσει δεόντως, παρέα με τους πολυάριθμους φίλους της ομάδας.

Σε μία άλλη εξέλιξη, ο πρόεδρος Μάριος Αργυρίδης υπογράμμισε ότι θα επαναφέρει ενώπιον των σωμάτων της ΚΟΠΕ, την αναγκαιότητα μείωσης των ξένων.

Τελευταία Ενημέρωση: 20 Μαρτίου 2024 - 14:54

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.