Με χατ-τρικ του Κατσαντώνη η Καρμιώτισσα έκανε αποφασιστικό βήμα παραμονής! (στιγμιότυπα)

Επιβληματική εμφάνιση στο β'΄ημίχρονο της Καρμιώτισσας στην Περιστερώνα

Με τρομερό Κατσαντώνη οι Πορτοκαλί συνέτριψαν εκτός έδρας την Δόξα με 4-1. Προηγήθηκε με πέναλτι του Ναμπί η ομάδα της Κατωκοπιάς, κατάρρευσε στη συνέχεια.

Ο Ντούμπια ισοφάρισε, ο Ασάντε έχασε ευκαιρίες για να βάλει ξανά μπροστά στο σκορ την ομάδα του Πετράκη και ο Ανδρέας Κατσαντώνης με εκκωφαντικό τρόπο σφράγισε το διπλό.

Αέρας... παραμονής για την ομάδα του Χρίστου Χαραλάμπους.

Δόξα (Γιώργος Πετράκης): Αντωνίου, Προβυδάκης (68′ Σαντίκ), Πούριτς, Αντωνιάδης, Τάντι, Βελκόφσκι, Τραϊτσέφσκι (51′ Φοφανά), Ναμπί, Ασάντε, Χάνι, Τρούγιτς.

Καρμιώτισσα (Χρίστος Χαραλάμπους): Σπόλιαριτς, Γκραντινάρου, Μαλόνε, Κοβάσεβιτς, Πάβλαβετς, Τσουκαλάς, Ουεσλάτι, Ρόσι, Ντούμπια, Θεοδώρου, Κατσαντώνης.

Σκόρερ: Ναμπί 7′ (πεν.) / Ντούμπια 52′, Κατσαντώνης 62′, 66′, 90’+2

Κίτρινες: Πούριτς / Τσουκαλάς, Μαλόνε

Αποβολές: – / –

Στάδιο: Κατωκοπιά – Επιστροφή «Γλαύκος Κληρίδης»

Διαιτητής: Μομψίλο Μάρκοβιτς (Σερβία)

Α’ Βοηθός: Τζιωρτζής ‘Ομηρος

Β’ Βοηθός: Στυλιανού Μάριος

4ος: Χριστοδούλου Ιωάννης

VAR: Σέρντιαν Γιοβάνοβιτς (Σερβία)

AVAR: Σωτηρίου Μιχάλης

Παρατηρητής: Θεοδότου Κώστας

Τελευταία Ενημέρωση: 02 Μαρτίου 2024 - 21:08

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.