Για το 3/3 ο Μίλαν Τραϊκοβιτς, ρίχνεται στη μάχη του Παγκοσμίου Κλειστού - Για να διατηρήσει τα σκήπτρα ο Τεντόγλου (Σημερινές μεταδόσεις ΡΙΚ)

Ρίχνεται  στη μάχη του 19ου Παγκόσμιου Πρωταθλήματος κλειστού στίβου της Γλασκώβης, ο Μίλαν Τραϊκοβιτς. 'Ενας εκ των κορυφαίων αθλητών στην ιστορία του κυπριακού στίβου, ο μοναδικός Ολυμπιονίκης μας στα αγωνίσματα δρόμων.

Στην τρίτη του παρουσία σε Παγκόσμιο, στοχεύοντας την τρίτη συνεχόμενη παρουσία του στον τελικό, έχοντας το 2022 στο Βελιγράδι, αναδειχθεί 7ος Παγκόσμιος Πρωταθλητής.

Και αυτό θα επιδιώξει σήμερα, σε μια ημέρα στην οποία είναι προγραμματισμένες και οι τρεις κούρσες στα 60μ. με εμπόδια. Για τον αθλητή του Αντώνη Γιαννουλάκη είναι πολύ σημαντικό να μπει συγκεντρωμένος το πρωί στις σειρές του πρώτου γύρου (10:10 ώρα Βρετανίας, 12:10 ώρα Κύπρου, απευθείας από ΡΙΚHD) και να ανανεώσει την παρουσία του για τα απογευματινά ημιτελικά, εκεί όπου θα κυνηγήσει τον τρίτο συνεχόμενο τελικό του.

«Η προετοιμασία πήγε αρκετά καλά, παρά το ότι επηρεάστηκα ψυχολογικά από τον θάνατο του Κώστα (σ.σ. Σταθελάκου). Ήρθα με δυνάμεις να κυνηγήσω τον πρώτο στόχο της χρονιάς. Θα είναι η τρίτη παρουσία μου σε ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού, έχοντας ήδη δύο στα δύο με προκρίσεις στον τελικό κι ελπίζω ότι θα τριτώσει το καλό στη Γλασκώβη», τα λόγια του Μίλαν.

Αύριο στο ίδιο αγώνισμα, θα αγωνιστεί η Δάφνη Γεωργίου. Από Ελληνικής πλευράς, η Τατιάνα Γκούσιν κατετάγη έβδομη στον τελικό του άλματος εις ύψος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου που διεξάγεται στη Γλασκόβη. Η Ελληνίδα αθλήτρια είχε επιτυχημένο άλμα στο 1,84μ. με τη δεύτερη προσπάθεια, ενώ πέρασε με την πρώτη το 1,88μ.  Ο Γιάννης Νυφαντόπουλος στην πρώτη του παρουσία σε παγκόσμιο, δεν κατάφερε να περάσει στα ημιτελικά των 60 μέτρων.

TENTOGLOU GIA CIAM24.jpg

Οι μεταδόσεις από το ΡΙΚ HD θα αρχίσουν στις δώδεκα το μεσημέρι μέχρι τις δύο και σαράντα, με τη συμμετοχή του Τραϊκοβιτς, αλλά και του Ολυμπιονίκη-Παγκόσμιου Πρωταθλητή του άλματος εις μήκος, Μίλτου Τεντόγλου και θα ακολουθήσει στις εννέα το απογευματινό πρόγραμμα των τελικών.

Τελευταία Ενημέρωση: 02 Μαρτίου 2024 - 09:03

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.