Σε κέντρο αποκατάστασης ο Κρίστοφερ Όλσον

Ο Σουηδός διεθνής Κρίστοφερ Όλσον, θύμα μιας εξαιρετικά σπάνιας φλεγμονώδους νόσου των εγκεφαλικών αγγείων, έφυγε από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν και θα συνεχίσει τη θεραπεία σε κέντρο αποκατάστασης, όπως ανακοίνωσε η ομάδα του, Μίντιλαντ. 

«Ο Κρίστοφερ δεν χρειάζεται πλέον αναπνευστική υποστήριξη και μεταφέρθηκε στο Νευρολογικό κέντρο Χάμμελ, το οποίο ειδικεύεται στην προηγμένη αποκατάσταση νευρολογικών διαταραχών», ανέφερε η Δανική ομάδα σε δελτίο τύπου, διευκρινίζοντας όμως ότι ο 28χρονος μέσος δεν έχει ανακτήσει την ομιλία και τις κινητικές λειτουργίες του.

«Οι ειδικοί εκτιμούν ότι η περίοδος αποκατάστασης θα διαρκέσει αρκετούς μήνες» και θα απαιτηθούν αρκετές θεραπείες.

Στις 20 Φεβρουαρίου, ο ποδοσφαιριστής έχασε τις αισθήσεις του στο σπίτι του και διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Άαρχους.

Η ακριβής διάγνωσή του δεν αποκαλύφθηκε εκείνη τη στιγμή. Σύμφωνα με τη Μίντιλαντ, υπέστη πολλαπλούς θρόμβους στον εγκέφαλό του.

Τελευταία Ενημέρωση: 18 Μαρτίου 2024 - 20:05

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.