Τρία αργυρά και ένα χάλκινο κατέκτησε η Κύπρος στο ΣΚΗΤ

Τρία αργυρά και ένα χάλκινο μετάλλιο ήταν ο απολογισμός του ΣΚΗΤ στο “The Cyprus Grand Prix”, το οποίο διεξάγεται στο Ολυμπιακό Σκοπευτήριο Λάρνακας.

Αργυρό μετάλλιο εξασφάλισαν ο Δημήτρης Κωνσταντίνου στο ΣΚΗΤ Ανδρών, ο Ανδρέας Ποντίκης στο ΣΚΗΤ Εφήβων και η Εθνική Εφήβων ΣΚΗΤ στο ομαδικό. Το Χάλκινο μετάλλιο εξασφάλισε η Εθνική ανδρών ΣΚΗΤ στο ομαδικό.

Στο ΣΚΗΤ ανδρών, ο Δημήτρης Κωνσταντίνου μπήκε στον τελικό με 122 επιτυχίες στους 125 δίσκους και πάλεψε για το χρυσό με τον Ελλαδίτη Νικόλαο Μαυρομμάτη, ο οποίος στην κανονική διάρκεια του αγώνα είχε 121 επιτυχίες. Ο Ελλαδίτης στον τελικό είχε 56 επιτυχίες, μια περισσότερη από τον Κύπριο σκοπευτή ο οποίος είχε 55.

Το χάλκινο μετάλλιο εξασφάλισε ο Τσέχος Τόμας Νίντλε (122/125) και 43 επιτυχίες στον τελικό, ενώ ο δεύτερος Κύπριος ο οποίος μπήκε στον τελικό, Βαρνάβας Θεοδώρου (121/125) είχε 15 επιτυχίες και κατέλαβε την έκτη θέση.

Στο ΣΚΗΤ Εφήβων, ο Ανδρέας Ποντίκης επιβεβαίωσε την καλή αγωνιστική του κατάσταση καθώς εξασφάλισε το αργυρό μετάλλιο. Ο 17χρονος σκοπευτής μπήκε στον τελικό με 120/125 και πάλεψε στον τελικό με τον Ελλαδίτη Παναγιώτη Γεροχρίστο, ο οποίος είχε την καλύτερη επίδοση στην κανονική διάρκεια του αγώνα 122/125. Ο Γεροχρίστος εξασφάλισε το Χρυσό και ο Ποντίκης το αργυρό μετάλλιο.

Την τρίτη θέση και το Χάλκινο μετάλλιο στους Έφηβους κατέκτησε ο επίσης Ελλαδίτης Εφρέμ Νικολαντωνάκης (120/125).

Στον τελικό Εφήβων η Κύπρος είχε άλλους δύο σκοπευτές. Τον Χρίστο Γιωργαλλή (114/125) ο οποίος κατέλαβε την πέμπτη θέση και τον Ντάνιελ Ντάνιελ (113/125) ο οποίο κατετάγη έκτος.

Το τρίτο αργυρό μετάλλιο για την Κύπρο ήρθε στο ομαδικό Εφήβων με 334 επιτυχίες, έναντι 344 της Ελλάδας, η οποία εξασφάλισε το χρυσό. Την Κυπριακή ομάδα στο ομαδικό αποτελούσαν οι Ανδρέας Ποντίκης (120), Θεόδωρος Ιωαννίδης (109) και Κυριάκος Μιχαήλ (105).

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Γαλλία με 329 επιτυχίες.

Τέλος το χάλκινο μετάλλιο για την Κύπρο εξασφάλισε στο ομαδικό, η Εθνική Ανδρών ΣΚΗΤ με 352 επιτυχίες. Πέτρος Εγγλεζούδης (119), Νικόλας Βασιλείου (118) και Κλεάνθης Βαρναβίδης (115).

Το χρυσό στο ομαδικό Ανδρών κατέκτησε η Ελλάδα με 357 επιτυχίες και το αργυρό το Κουβέϊτ με 355.

Τελευταία Ενημέρωση: 15 Μαρτίου 2024 - 10:26

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.