Κλήρωση προημιτελικών Europa Conference League

Διπλή η ελληνική εκπροσώπηση στα προημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ. Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, πέτυχαν ένα ποδοσφαιρικό θαύμα χθες βράδυ, ανατρέποντας με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο τα εις βάρος τους δεδομένα και θα βρουν στον δρόμο τους τις Φενερμπαχτσέ και Μπριζ.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (15/3) στη Νιόν της Ελβετίας η κλήρωση της προημιτελικής και της ημιτελικής φάσης του Europa Conference League

Στην κλήρωση και δύο Ελληνικές ομάδες ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός. Ο ΠΑΟΚ θα βρεθεί αντιμέτωπος με την Μπριζ, με πρώτο ματς στο Βέλγιο, και τον Ολυμπιακό αντίπαλο με τη Φενέρμπαχτσε, με πρώτο παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης». Σε περίπτωση πρόκρισης στους «4», οι Θεσσαλονικείς θα παίξουν με Φιορεντίνα ή Βικτόρια Πλζεν και η πειραϊκή ομάδα με Αστον Βίλα ή Λιλ.

Η κλήρωση του Europa Conference League:

ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ (11 & 18 Απριλίου)
1. Μπριζ (Βέλγιο)-ΠΑΟΚ
2. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Φενέρμπαχτσε (Τουρκία)
3. Αστον Βίλα (Αγγλία)-Λιλ (Γαλλία)
4. Βικτόρια Πλζεν (Τσεχία)-Φιορεντίνα (Ιταλία)

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ (2 & 9 Μαΐου)
1. Νικητής 3-Νικητής 2
2. Νικητής 4-Νικητής 1

Επιμέλεια: Γιώργος Μελετίου

Τελευταία Ενημέρωση: 15 Μαρτίου 2024 - 17:19

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.