Β΄ Κατηγορία: Ντέρμπι ανόδου στο Μακάρειο (πρόγραμμα)

Δυο πολύ σημαντικά παιχνίδια έχουμε σήμερα στη δεύτερη κατηγορία. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο Μακάρειο την ΕΝΠ στις 19:00 σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στη μάχη της ανόδου, ενώ η Ομόνοια 29ης Μαΐου φιλοξενεί την Πέγεια 2014 στις 19:30 και με νίκη κάνει ένα ακόμη βήμα προς το όνειρο της ανόδου.

Αύριο (16/3) ολοκληρώνεται η αγωνιστική με το κυρίως πιάτο. Για τον πρώτο όμιλο έχουμε τους αγώνες Ομόνοια Αραδίππου-ΑΣΙΛ και Ύψωνας-Αγία Νάπα.

Στο δεύτερο όμιλο οι αγώνες Διγενής Ακρίτας Μόρφου-Αχυρώνας-Ονήσιλος, ΜΕΑΠ-ΕΝΑΔ, ΠΑΕΕΚ-Ερμής και ΠΟΞ-Ακρίτας. Όλοι οι αγώνες αρχίζουν στις 3:30.

Τελευταία Ενημέρωση: 15 Μαρτίου 2024 - 10:08

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.