Έδεσε και τον Μπεν Γουάιτ μέχρι το 2028

Η Άρσεναλ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον διεθνή Άγγλο αμυντικό, Μπεν Γουάιτ μέχρι το καλοκαίρι του 2028 με προοπτική επέκτασης για ακόμα ένα χρόνο.

Ο Μπεν Γουάιτ διανύει μία θετική χρονιά και συμβάλλει μέγιστα στην προσπάθεια των Λονδρέζων για την κατάκτηση του τίτλου της Πρέμιερ Λιγκ μετά από 20 χρόνια.

Οι Λονδρέζοι τον απέκτησαν το καλοκαίρι του 2021 από την Μπράιτον έναντι 58.5 εκατομμυρίων ευρώ και ήδη έχει 122 συμμετοχές έχοντας απολογισμό τέσσερα γκολ.

Aυτή ήταν η 6η ανανέωση για τους "κανονιέρηδες" σε διάρκεια 2 χρόνων μετά από αυτές των Σάκα, Γκάμπριελ, Μαρτινέλλι Έντεγκαρτ, Σαλίμπα.

Συντάκτης: Στέφανος Αδάμου

Τελευταία Ενημέρωση: 14 Μαρτίου 2024 - 15:24

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.