Στο Πανθεσσαλικό ο τελικός του κυπέλλου

Τα τελευταία δύο «εισιτήρια» για την προημιτελική φάση του Champions League, αναζητούν κάτοχο σε Μαδρίτη και Ντόρτμουντ, όπου η Ατλέτικο θα υποδεχθεί την Ιντερ και η γερμανική ομάδα την Αϊντχόφεν, αντίστοιχα. Τα πρώτα ματς άφησαν «ανοικτούς λογαριασμούς» για τις τέσσερις ομάδες, που διατηρούν στο ακέραιο τις πιθανότητες πρόκρισης στους «8» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης του πλανήτη.

Αν και τα «φώτα ήταν στραμμένα» εντυπωσιακό επιθετικό δίδυμο της Ίντερ, που συναποτελούν ο Μάρκους Τιράμ και ο Λαουτάρο Μαρτίνες, ο βετεράνος επιθετικός, Μάρκο Αρναούτοβιτς ήταν ο άνθρωπος που έκρινε το ματς στο Μιλάνο, που έληξε με νίκη 1-0 των «νερατζούρι». Ο πρώην παίκτης της Στόουκ και της Γουέστ Χαμ, ήλθε από τον πάγκο για να κάνει την διαφορά, 11 λεπτά πριν από το τελευταίο σφύριγμα.

Όμως ο 34χρονος Αυστριακός, ο οποίος έχει κάνει αρκετά για να κερδίσει μια θέση στην αρχική ενδεκάδα της Ιντερ, δεν θα έχει αυτήν την ευκαιρία, αφού τραυματίστηκε στην εκτός έρδας νίκη (1-0) επί της Μπολόνια και θα επιστρέψει μετά το διεθνές διάλειμμα.

Ολοκληρώθηκε η κρίσιμη σύσκεψη κορυφής για τον ορισμό της έδρας του τελικού του κυπέλλου Ελλάδας με την ΕΠΟ ν' ανακοινώνει σήμερα ότι θα εφαρμόσει την προκήρυξη για το Πανθεσσαλικό στάδιο στο Βόλο. Εκείνο που μένει να οριστικοποιηθεί πλέον είναι η παρουσία του κόσμου και είναι πιθανό να υπάρχουν φίλαθλοι του Παναθηναϊκού και του Αρη στον τελικό της 18ης Μαΐου στην πόλη της Μαγνησίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ: «Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΕΠΟ σύσκεψη υπηρεσιακών παραγόντων με αντικείμενο τη διεξαγωγή του Τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson. Επιβεβαιώθηκε ότι η ΕΠΟ οφείλει να εφαρμόσει την προκήρυξη και μόνο. Το όλο θέμα θα συζητηθεί εκτενέστερα και θα ληφθούν αποφάσεις μετά τους αγώνες της Εθνικής Ομάδας, οι οποίοι προηγούνται τόσο χρονικά όσο και αξιολογικά».

Τελευταία Ενημέρωση: 13 Μαρτίου 2024 - 12:54

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.