Indian Wells: Ασταμάτητη Σάκκαρη πέρασε στις “16”, σόκαρε τον Τζόκοβιτς ο Λούκα Νάρντι - Απόψε Τσιτσιπάς - Λεχέτσκα

Η Μαρία Σάκκαρη σημειώνοντας μια ακόμη εξαιρετική εμφάνιση σε ένα από τα αγαπημένα της τουρνουά επικράτησε της Γαλλίδας και Νο26 του κόσμου Καρολίν Γκαρσία με 6-3, 6-4 μετά από μια ώρα και 20 λεπτά παίρνοντας την πρόκριση για τη φάση των “16” του Indian Wells για 3η συνεχόμενη χρονιά. Αποκλεισμός σοκ του Τζόκοβιτς.

Η 28χρονη Ελληνίδα σταρ έφτασε στο 4-3 το σκορ με την Ισπανίδα, Νο 26 της κατάταξης, έχοντας πλέον head to head και κερδίζοντας και τα επτά τελευταία σετ τους. Η Σάκκαρη ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 4 άσους (3 διπλά λάθη), κέρδισε το 76% των πόντων πίσω από το πρώτο service (25/33) και το 48% στο δεύτερο (15/31), ωστόσο το πιο σημαντικό στατιστικό στοιχείο ήταν ότι κατάφερε να δείξει 100% αποτελεσματικότητα στις ευκαιρίες για break εκμετελλευόμενη και τις 4 που τις παρουσιάστηκαν.

Η αλλαγή προπονητή, με τον Ντέιβιντ Γουίτ πλέον στο box της, έχει βοηθήσει τη Σάκκαρη, αφού για πρώτη φορά μετά το United Cup πετυχαίνει back to back νίκες.

Επόμενος αντίπαλος για τη Σάκκαρη την Τετάρτη, τη Γαλλίδα Ντιάν Παρί, Νο 7 στη WTA.

Η Νο2 του κόσμου Αρίνα Σαμπαλένκα δυσκολεύτηκε για ένα set απέναντι στην Έμμα Ραντουκάνου ,με την περσινή φιναλίστ να επικρατεί τελικά με 6-3, 7-5

O lucky loser Νάρντι απέκλεισε τον Τζόκοβιτς

nardi-IW24.jpg

O απίστευτος 20χρονος, Λούκα Νάρντι σόκαρε τον Νο1 του κόσμου και 5 φορές κάτοχο του τίτλου στο Indian Wells, Νόβακ Τζόκοβιτς, με τον Ιταλό και lucky loser στη διοργάνωση να επικρατεί με 6-4, 3-6, 6-3 σημειώνοντας τη μεγαλύτερη νίκη στην καριέρα του!

“Ατσάλινος” Μονφίς απέκλεισε με ανατροπή τον Κάμερον Νόρι με 6-7(5), 7-6(5), 6-3

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει σήμετα τον Τσέχο Γίρι Λεχέτσκα, με το παιχνίδι να ανοίγει το πρόγραμμα στο Court 2.

O αγώνας θα αρχίσει στις 20:00 ώρα Κύπρου, με τον νικητή να περιμένει τα ξημερώματα να μάθει αν στα προημιτελικά θα παίξει με τον αήττητο φέτος Γιάνικ Σίνερ, ή με τον επικίνδυνο Μπεν Σέλτον (03:00 τα ξημερώματα το ματς).

Τελευταία Ενημέρωση: 12 Μαρτίου 2024 - 11:36

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.