Η Αλ Αϊν του "δικού μας" Χρίστου Σωτηρίου, έριξε στο καναβάτσο την Αλ Νασρ του Κριστιάνο!!

Τα όνειρα του Κριστιάνο Ρονάλντο για κατάκτηση του Ασιατικoύ Champions League πήγαν περίπατο, αφού η Αλ Νασρ αποκλείστηκε στα πέναλτι στα προημιτελικά από την Αλ Αΐν.

Στην οποία, εργάζεται ως fitness coach, ο συμπατριώτης μας, Χρίστος Σωτηρίου, τέως γυμναστής του ΑΠΟΕΛ, που κάνει εκ νέου καριέρα, εκτός Κύπρου, μετά το επίσης πετυχημένο πέρασμά του από την Κίνα, στο πλευρό του Τόζα Σάμπουριτς. Γιατρός της ομάδας ο εξαίρετος επιστήμονας, Δρ Νίκος Τζουρούδης, επίσης με προϋπηρεσία στους γαλαζοκίτρινους, "μετεγγραφή"από τη Γιουβέντους.

XRISTARAS AL AIN.png

XRISTARAS TZOUROU.jpg

Της οποίας, ηγείται από τον πάγκο ο Θρυλικός Ερνάν Κρέσπο. Ο 48χρονος τεχνικός, ο οποίος έλαμψε ως παγκόσμιος σταρ, έκανε σπουδαία καριέρας ως επιθετικός στα γήπεδα της Ευρώπης και με την φανέλα της εθνικής Αργεντινής, διαδέχτηκε επιτυχώς τον Ολλανδό Αλφρεντ Σρόιντερ.

ΚΡΕΣΠΟ ΑΛ ΑΙΝ.jpg

Η Αλ Αϊν είχε κερδίσει με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ωστόσο παρότι προηγήθηκε με 2-0 στη ρεβάνς, είδε τους γηπεδούχους να στέλνουν το ματς στην παράταση με 3-2.

αλ αιν 2.jpg

Εκεί η Αλ Αΐν ισοφάρισε, αλλά ο Κριστιάνο Ρονάλντο με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος στο 118’ έκανε το 4-3 και έστειλε το ματς στα πέναλτι. Εκεί, ωστόσο, η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας ήταν… αποκαρδιωτική, καθώς μόνο ο Πορτογάλος σταρ ήταν εύστοχος, ενώ αντίθετα απέτυχαν από την άσπρη βούλα οι Οτάβιο, Μπρόζοβιτς και Τέλες. Έτσι η αλάνθαστη στη διαδικασία Αλ Αΐν επικράτησε

3-1 και πέρασε στα ημιτελικά.

Στο παιχνίδι πήγαν όλα στραβά για τον Ρονάλντο. Στο δεύτερο ημίχρονο (61’) έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία της καριέρας του αστοχώντας προ κενής εστίας από τη μικρή περιοχή, ενώ στο 106’ απέτυχε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα σε τετ-α-τετ.

KRISTIANO.jpg

Τελευταία Ενημέρωση: 12 Μαρτίου 2024 - 12:04

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.