Η ΑΕΛ έμεινε όρθια στο "Αμμόχωστος-Επιστροφή" (στιγμιότυπα)

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι της Νέας Σαλαμίνας με την ΑΕΛ για την 4η αγωνιστική του ομίλου πλέι άουτ.

Ο Μορέιρα με κεφαλιά στο 85’, τρία λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο ισοφάρισε για την ΑΕΛ και μοίρασε το καρπούζι στη μέση.

Η Νέα Σαλαμίνα είχε προηγηθεί με πλασέ του Ντουρμισάι στο 23’, σε υποδειγματική αντεπίθεση με τον Νάρσινγκ να κάνει τη μισή δουλειά.

ΑΕΛ και Νέα Σαλαμίνα συνεχίζουν χέρι – χέρι στην 8η και 9η θέση με 38 βαθμούς, με τους γαλαζοκίτρινους να υπερτερούν στην ισοβαθμία.

Νέα Σαλαμίνα (Χριστόδουλος Χριστοδούλου): Μελίσσας, Σεργίου, Ντάτκοβιτς, Ντιακιτέ, Οφόρι, Νάρσινγκ (76′ Προκοπίου), Μιγκελίτο (90′ Kορομά), Καρλίτος, Μπεχαράνο, Παπαγεωργίου (65′ Κονέ), Ντουρμισάι (65′ Γιάνγκα).

ΑΕΛ (Αλέξης Γαρπόζης): Ανέστης, Τσούκα, Φιλίποβιτς, Ντε Λούκας, Ντζάλμα, Παπαφώτης (65′ Γερολέμου), Σέρνιτς, Μεντόσα (59′ Θεμιστολέους), Κα (82′ Μορέιρα), Μακρής (82′ Κολιάς), Μίντσεφ (59′ Ανδρέου).

Σκόρερ: Ντουρμισάι 23′ / Μορέιρα 85′

Κίτρινες: Μπεχαράνο, Παπαγεωργίου, Σεργίου / Κα, Σέρνιτς, Γερολέμου

Αποβολές: – / –

Στάδιο: «Αμμόχωστος»

Διαιτητής: Χατζηγεωργίου Παναγιώτης

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Κοντεμενιώτης Γιώργος

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Χαραλάμπους Α. Γιώργος

4ος Διαιτητής: Κώστα Ροβέρτος

VAR: Χριστοφόρου Μάριος

AVAR: Σταύρου Ζωή

Παρατηρητής: Γερασίμου Παναγιώτης

Τελευταία Ενημέρωση: 12 Μαρτίου 2024 - 09:51

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.