Βολές από Ανόρθωση: "Ποτέ δεν λιποτακτήσαμε σε καμία πρόκληση"

Ανακοίνωση από την ομάδα χάντμπολ της Ανόρθωσης σχετικά με την ποινή και το πρόστιμο από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία με βολές κατά της κυπριακής ομοσπονδίας.

Αναλυτικά:

Προς: Κυπριακή Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης
Κοιν: Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας
Θέμα: Πρόστιμο από EHF προς ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Αγαπητοί Κύριοι,

Με την παρούσα σας ενημερώνουμε ότι η ομάδα μας ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ σε επικοινωνία με την EHF έχουμε καταλήξει σε από κοινού συμφωνία σχετικά με το πρόστιμο το οποίο έχει επιβληθεί στην ομάδα μας και το θέμα αυτό θεωρείται ως οριστικά λήξαν.

Να σημειώσουμε ότι καμία ενέργεια για την διευθέτηση αυτή εκδηλώθηκε από κανένα άλλο μέρος και δη την Κυπριακή Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης στην οποία το Σωματείο μας ανήκει, αλλά τον χειρισμό διήλθαν τα διοικητικά στελέχη του Σωματείου μας.

Τέλος, προς απογοήτευση των περιχαρών εντός και εκτός του χώρου της χειροσφαίρισης οι οποίοι θεώρησαν ότι θα βρεθούν να αμείβονται ή/και να κερδίσουν από αυτή την υπόθεση έστω και εκτός των αγωνιστικών χώρων προσβλέποντας σε κάλπικες επιτυχίες, να τους θυμίσουμε ότι η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ είναι ένας τεράστιος σύλλογος, το ιστορικότερο σωματείο της Κύπρου και ποτέ δεν λιποτάκτησε σε καμία πρόκληση, σε καμία δυσκολία και σε κανένα αγώνα ΑΘΛΗΤΙΚΟ ή/και ΕΘΝΙΚΟ. 

Προς όλους αυτούς καλό είναι να θυμούνται:
Η ΚΟΡΥΦΗ ΑΝΗΚΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ!!!!
ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ – ΜΟΝΟ ΚΟΡΥΦΗ.

Με εκτίμηση,

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΙΛΑΡΕΤΟΥ
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ 

Τελευταία Ενημέρωση: 12 Μαρτίου 2024 - 13:50

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.