Διπλό με buzzer beater σε αγώνα θρίλερ η Πάφος (vid)

Σε ένα ματς θρίλερ μετατράπηκε ο σημερινός αγώνας στο "Αντώνης Παπαδόπουλος" μεταξύ Ανόρθωσης και Πάφου σε αγώνα που κρίθηκε στο 15ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Σε ένα παιχνίδι με πολύ χρήση του VAR, 5 γκολ, αποβολή του Τσίκο και 2 πέναλτι για τους φιλοξενούμενους, η Πάφος εν τέλει κατάφερε και ανέτρεψε το εις βάρος της 2-1 σε 3-2 και πήρε 3 πολύτιμους βαθμούς που διατηρούν ζωντανές τις ελπίδες της για ένα ευρωπαικό εισιτήριο.

Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν ισοδύναμο, δεν είχε τις κλασσικές ευκαιρίες αλλά η Πάφος είχε την ουσία αφού κατάφερε και πήρε προβάδισμα στο σκορ χάρης στο γκολ του Τάνκοβιτς με πέναλτι το οποίο κέρδισε η ομάδα του, για χέρι του Κορέια στο 34'

Οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση και τα κατάφεραν στο 53’ με προβολή του Καστέλ, έπειτα από σέντρα του Κορέια.

Η ομάδα της Αμμοχώστου έφτασε στην ανατροπή χάρις τη χρυσή αλλαγή του Γκαγιέγιο, Σέκου Γκασσάμα ο οποίος έπειτα από σουτ του Τσίκο και με νέο σουτ από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 64’.

Το παιχνίδι άλλαξε κομβικά καθώς στο 87΄ Αποβλήθηκε ο Τσίκο μέσω VAR αφού κτύπησε τον Μπότσκαι στα πλευρά.

Μετά την εξέλιξη αυτή οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για την ισοφάριση. Κάτι που κατάφεραν με πέναλτι στο 90’+11, για ανατροπή του Ζιάζια από τον Αντωνίου (on field review) και εκτέλεση του Τάνκοβιτς (η πρώτη αποκρούστηκε από τον Αρμπολέδα, ο οποίος όμως δεν πατούσε στη γραμμή και έγινε επανάληψη).

Τελικά, ο Γκοντάλ στο 90’+15 έδωσε τη νίκη στην Πάφος με πλασέ από το ύψος του πέναλτι, ύστερα από σέντρα του Μπότσκαι.

ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

Ανόρθωση (Νταβίδ Γκαγιέγο): Αρμπολέδα, Κορέια, Μακούν, Κάργας, Ουαγκέ (88′ Αντωνίου), Τιουνέ, Ιωάννου (77′ Χρυσοστόμου), Περέα (74′ Γουαρίς), Τσίκο, Φερέιρα (46′ Γκασαμά), Καστέλ (88′ Μαρμούκ).

Πάφος FC (Χουάν Κάρλος Καρσέδο): Ίβουσιτς, Ικόκο (88′ Ρους), Κβίντα, Γκολντάρ, Μπότσκαϊ, Ναμ, Ντράγκομιρ (68′ Πέπε), Τάνκοβιτς, Μπρούνο (68′ Ζάζα), Κοντρέρας (55′ Βαλακάρι), Ζάιρο.

Σκόρερ: Κατσέλ 53′, Γκασαμά 64′ / Τάκνοβιτς 34′ (πεν.), 90’+11 (πεν.)

Κίτρινες: Μαρμούκ/ Γκολντάρ

Αποβολές: Τσίκο / –

Στάδιο: «Αντώνης Παπαδόπουλος»

Διαιτητής: Νογκουέιρα Μιγκέλ (Πορτογαλία)

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Τζιωρτζής Όμηρος

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Στυλιανού Μάριος

4ος Διαιτητής: Αθανασίου Κυριάκος

VAR: Σίμοβιτς Νόβακ (Σερβία)

AVAR: Εγγλέζου Νίκος

Παρατηρητής: Καπιτανής Κώστας

Τελευταία Ενημέρωση: 11 Μαρτίου 2024 - 10:42

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.