Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου με Μίλαν και Δάφνη Γεωργίου για τα κυπριακά χρώματα, απευθείας από το ΡΙΚ - Με αιχμή του δόρατος τον κάτοχο του τίτλου Τεντόγλου η Ελλάδα

Αυλαία σήμερα στη Γλασκώβη του 19ου παγκοσμίου πρωταθλήματος κλειστού στίβου. Η πρωτεύουσα της Σκωτίας έχει «φορέσει» τα καλά της και το ερχόμενο τριήμερο θα φιλοξενήσει 651 αθλητές από 133 χώρες.

Ανάμεσα τους, θα βρίσκονται και δύο δικά μας παιδιά. Ο 7ος Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κλειστού το 2022 στο Βελιγράδι και πρωταθλητής Ευρώπης το 2019 στην ίδια Αρένα της Γλασκόβης, Μίλαν Τράικοβιτς και η πρωτοεμφανιζόμενη σε μεγάλες διοργανώσεις Δάφνη Γεωργίου. Αμφότεροι, στο ίδιο αγώνισμα, τα 60μ. με εμπόδια. Με εννέα αθλητές κατέρχεται η Ελλάδα, με σημαντικές πιθανότητεςδιάκρισης στη σπουδαία διοργάνωση. Το όνομα που κλέβει την παράσταση είναι φυσικά αυτό του Μίλτου Τεντόγλου, που είναι κάτοχος του τίτλου, ενώ ξεχωρίζουν και οι παρουσίες των Κατερίνα Στεφανίδη και Εμμανουήλ Καραλή.

Το PIK θα μεταδώσει απευθείας τους αγώνες, σε υψηλή ευκρίνεια, από το PIK HD. Η σημερινή μετάδοση θα αρχίσει στις εννέα το βράδυ.

Τελευταία Ενημέρωση: 01 Μαρτίου 2024 - 12:04

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.