Λύνει το συμβόλαιο του Πογκμπά η Γιουβέντους, μετά τη βαριά καμπάνα στο Γάλλο - Το ποσό που θα γλιτώσει από την αποδέσμευσή του

Βαριά και… ασήκωτη ήταν η καμπάνα που επιβλήθηκε στον Πολ Πογκμπά από την ιταλική ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, η οποία αποφάσισε να του επιβάλει αποκλεισμό τεσσάρων ετών από τους αγωνιστικούς χώρους, αφού βρέθηκε θετικός σε χρήση απαγορευμένης ουσίας.

Στις δηλώσεις του μετά την τιμωρία, ο Γάλλος χαφ, τόνισε ότι θα ασκήσει έφεση για να μειωθεί όσο περισσότερο γίνεται η ποινή του, ενώ από την άλλη πλευρά οι «μπιανκονέρι» είναι έτοιμοι να λάβουν τα μέτρα τους.
Συγκεκριμένα, η διοίκηση της ιταλικής ομάδας περιμένει την απόφαση του CAS και στη συνέχει θα ξεκινήσει συζητήσεις για τη λύση του συμβολαίου του. Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως η Γιουβέντους θα μπορούσε να αποταμιεύσει από την αποδέσμευσή του ένα ποσό από 30 έως 33 εκατομμύρια ευρώ.

SPORT-FM.GR

Τελευταία Ενημέρωση: 01 Μαρτίου 2024 - 13:20

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.