Δύο νίκες και 7η θέση για την Ασβεστά στην Τασκένδη!

Εξαιρετική παρουσία είχε η Σοφία Ασβεστά, στο Γκραν Σλαμ της Τασκένδης.

Η Κύπρια τζουντόκα μερικούς μήνες πριν το μεγάλο αθλητικό ραντεβού στο Παρίσι, έφτασε μέχρι και την 7η θέση. Η Ασβεστά είναι το νούμερο 41 στην παγκόσμια κατάταξη και πέραν από την Καζάκα Αμπντέσοβα, άφησε εκτός διοργάνωσης και την Πορτογαλίδα Σίντεροτ, η οποία βρίσκεται στο νούμερο 30.

Στην συνέχεια αποκλείστηκε από την Λακβασούρεν από την Μογγολία που ανέβηκε στο τρίτο σκαλοπάτι του βαθρού, ούσα και στο νούμερο 17 στον κόσμο. Επίσης στο ρεπεσάζ ηττήθηκε από την κορυφαία Αγγλίδα αθλήτρια Τσέλσι Τζάιλς.

Με τα σημερινά δεδομένα, η Ασβεστά προκρίνεται στους Ολυμπιακούς.

Τελευταία Ενημέρωση: 01 Μαρτίου 2024 - 19:23

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.