Λουτσέσκου και επίσημα για άλλα 3 χρόνια στον ΠΑΟΚ!

Η συμφωνία κυρίων, στην οποία είχαν φτάσει Ιβάν Σαββίδης και Ραζβάν Λουτσέσκου τα περασμένα Χριστούγεννα για πολυετή επέκταση της συνεργασίας τους, πήρε σήμερα (Παρασκευή 9/2) σάρκα και οστά. Ο Ρουμάνος τεχνικός υπέγραψε το νέο συμβόλαιό του με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ως το καλοκαίρι του 2027.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση των «ασπρόμαυρων»: «Κάποιες σχέσεις ξεπερνούν το ίδιο το άθλημα. Κάποιες σχέσεις γίνονται σχέσεις ζωής. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου του Ράζβαν Λουτσέσκου μέχρι τις 30/06 του 2027.

Ήρθε στην ομάδα το μακρινό πλέον 2017. Κατέκτησε τα πάντα. Δύο συνεχόμενα νταμπλ, εντός γηπέδου, νίκες ρεκόρ. Έφυγε, αλλά η καρδιά του ήταν πάντα εδώ. Επέστρεψε και συνέχισε να γράφει ιστορία. Έσπασε κάθε ρεκόρ, ομαδικό κι ατομικό, έφτασε την ομάδα σε προημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης κι έχτισε έναν εντυπωσιακό ΠΑΟΚ. Η θέληση ήταν αμοιβαία εδώ και πολύ καιρό.

Σήμερα στο γήπεδο της Τούμπας ήρθε και η τυπική επιβεβαίωση. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα είναι ο προπονητής του Δικεφάλου μέχρι τον Ιούνιο του 2027. In Razvan we trust...».

Μάλιστα, ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, με ανάρτησή του στα Social Media έστειλε το δικό του μήνυμα που αναφέρει: «2017-2024 και συνεχίζουμε! Περήφανος για σένα Στρατηγέ».

Εν τω μεταξύ, η σημερινή (9/2) προπόνηση επεφύλασσε ένα δυσάρεστο μαντάτο για τον Λουτσέσκου. Ο Γιάννης Μιχαηλίδης γύρισε το πόδι του, με αποτέλεσμα να υποστεί διάστρεμμα. Η κατάσταση του θα αξιολογηθεί εκ νέου αύριο, οπότε και οι «ασπρόμαυροι» θα προπονηθούν στις 17:45 στη Νέα Μεσημβρία, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία τους για το ντέρμπι κορυφής με την ΑΕΚ (Κυριακή 11/2, 20:00 - Τούμπα), στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Τελευταία Ενημέρωση: 09 Φεβρουαρίου 2024 - 20:24

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.