Επιτροπή Δεοντολογίας: Διερευνά καταγγελίες για ασυμβίβαστο της Ομοσπονδίας Blackball

Η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού ανακοινώνει ότι:

1) Αφού έλαβε υπόψη της, διάφορα στοιχεία που περιήλθαν στην κατοχή της, αποφάσισε στη συνεδρίαση της ημερομηνίας 6/2/2024 να εξετάσει σε ειδική συνεδρία το θέμα που άπτεται της συμμετοχής και/ή των διαδικασιών επιλογής αθλητών για τους επικείμενους Ολυμπιακούς Αγώνες (Παρίσι 2024).

2) Αποφάσισε το διορισμό Ερευνώντος Λειτουργού για να διερευνήσει καταγγελίες αναφορικά με ασυμβίβαστο και/ή ενέργειες που παραβιάζουν το Νόμο 180(Ι)/2017 και αφορούν την Εθνική Ομοσπονδία Τάεκβοντό Κύπρου (Ε.Ο.Τ.Κ). Ερευνών Λειτουργός διορίστηκε ο δικηγόρος κύριος Κωνσταντίνος Γρηγορίου.

3) Αποφάσισε το διορισμό Ερευνώντος Λειτουργού για να διερευνήσει καταγγελίες αναφορικά με ασυμβίβαστο και/ή ενέργειες που παραβιάζουν το Νόμο 180(Ι)/2017 και αφορούν την Κυπριακή Ομοσπονδία Blackball. Ερευνών Λειτουργός διορίστηκε ο δικηγόρος κύριος Χριστόδουλος Παπαχρυσοστόμου.

Τελευταία Ενημέρωση: 09 Φεβρουαρίου 2024 - 09:43

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.