Τρίτο σερί χρυσό για τις Κινέζες Τσανγκ και Τσεν στις συγχρονισμένες 3μ.

Το ανίκητο κινεζικό δίδυμο των Γιανί Τσανγκ και Γιγουέν Τσεν κυρίαρχησε ξανά στις συγχρονισμένες καταδύσεις από τραμπολίνο 3μ. και κατέκτησε στην Ντόχα το τρίτο διαδοχικό χρυσό μετάλλιο σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Οι δύο αθλήτριες ολοκλήρωσαν τις προσπάθειές τους με 323,43 βαθμούς και διατήρησαν τον τίτλο στη χώρα τους για 13η σερί διοργάνωση! Οι Αναμπελ Σμιθ και Μάντισον Κίνεϊ από την Αυστραλία πήραν τη δεύτερη θέση με 300,45 βαθμούς και εξασφάλισαν την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αφήνοντας στην τρίτη θέση τις Βρετανίδες Σκάρλετ Μιου Τζένσεν και Γιάσμιν Χάρπερ (281,70β.), οι οποίες ήταν δεύτερες πέρυσι στη Φουκουόκα.

Εκτός από την Αυστραλία, ένα εισιτήριο για το Παρίσι στο αγώνισμα αυτό εξασφάλισαν οι ΗΠΑ, η Ουκρανία και η Γερμανία, που συμπληρώνουν το «παζλ» της οκτάδας των Ολυμπιακών Αγώνων, μαζί με την Κίνα, τη Μεγάλη Βρετανία, την Ιταλία (τρίτη στη Φουκουόκα) και τη διοργανώτρια Γαλλία.

Τελευταία Ενημέρωση: 07 Φεβρουαρίου 2024 - 14:41

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.