Ανόρθωση: «Δεν επιτρέπουμε να εμπαίζουν τη νοημοσύνη μας»!

Στον αγώνα Ανόρθωση-Πάφος, στη φάση όπου συμμετείχαν Τιουνέ και Μπότσκαι (57ο λεπτό), το τμήμα διαιτησίας της ΚΟΠ ανέφερε πως η σωστή απόφαση ήταν η αποβολή και των δύο παικτών.

Στο ίδιο μήκος κύματος με αυτήν του ΑΠΟΕΛ και η ανακοίνωση της Κυρίας που αναφέρει πως η σχετική ανάλυση καλύπτει τον VARίστα που έκανε τα στραβά μάτια σε καθαρή κόκκινη κάρτα πάνω στον Τεχέρα ενώ ανακαλύπτει και αποβολή δικού μας ποδοσφαιριστή σε φάση που δέχθηκε χτύπημα εκτός φάσης!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Πάγια πολιτική μας είναι να αποφεύγουμε, τουλάχιστον δημόσια, το σχολιασμό του κεφαλαίου διαιτησία και το τηρησαμε ακόμα και σε περιπτώσεις εξόφθλαμων αδικιών κατά της ομάδας μας. Σε κανένα όμως δεν επιτρέπουμε να εμπαίζει τη νοημοσύνη τη δική μας αλλά και των οπαδών μας.

Η ανάλυση από την επιτροπή διαιτησίας των φάσεων του περασμένου αγώνα μας, μας κάνει να καταλαβαίνουμε ότι το πρόβλημα είναι βαθύτερο και αφορά πολύ περισσότερο τους επικεφαλής της διαιτησίας από τους ίδιους τους διαιτητές.

Η σχετική ανάλυση καλύπτει τον VARίστα που έκανε τα στραβά μάτια σε καθαρή κόκκινη κάρτα πάνω στον Τεχέρα ενώ ανακαλύπτει και αποβολή δικού μας ποδοσφαιριστή σε φάση που δέχθηκε χτύπημα εκτός φάσης!

Είναι απαράδεκτο ένα τμήμα διαιτησίας, που ειρήσθω εν παρόδω κοστίζει στην Ομοσπονδία και κατ’ επέκταση στις ομάδες ένα πολύ μεγάλο ποσό ετησίως, να προχωρεί σε ανάλυση φάσεων που ουδόλως σχετίζεται με τα πραγματικά γεγονότα.

Η ηγεσία της ΚΟΠ καλείται να επιληφθεί του θέματος και να βρει τις λύσεις πριν τιναχθεί το πρωτάθλημα στον αέρα.

Τελευταία Ενημέρωση: 07 Φεβρουαρίου 2024 - 20:44

Πηγή: Τηλεόραση ΡΙΚ

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.