Οξυγόνο μέσω Σιπριάνο πήρε η Ομόνοια! (στιγμιότυπα)

Μεγάλο διπλό πανηγύρισε το τριφύλλι μέσα στη Λεμεσό.

Οι πράσινοι με γκολ του Μαρκίνιος Σιπριάνο στο πέμπτο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, επικράτησαν με 2-1 του Απόλλωνα στο Στάδιο «Άλφαμεγα» για την 23η αγωνιστική, επέστρεψαν στις επιτυχίες μετά από τρεις αγώνες. Εξασφάλισε θέση στην εξάδα η ομάδα του Ρέκνταλ. Άνοιξε το σκορ ο Λέζιακς, ισοφάρισε ο Σαγκάλ που μπήκε ως αλλαγή. Απέκρουσε το πέναλτι του Βαλμπουενά ο Φαμπιάνο στο πρώτο ημίχρονο. Σκόραρε ο Γάλλος και έκανε το 2-1 αλλά ήταν σε θέση οφσάιντ. Στην 5η θέση με 42 βαθμούς ανέβηκε η Ομόνοια μετά την πρώτη νίκη της στο νεότευκτο στάδιο της Λεμεσού, έχοντας ένα παιχνίδι περισσότερο από την 6η Ανόρθωση (41).

Απόλλων (Πάμπλο Ματσίν): Δημητρίου, Νταρίκουα, Εκπολό, Πεϊμπέρνς (59′ Πέρετζ), Μαλεκκίδης, Κολ (71′ Σάντος), Χ. Κυριάκου (84′ Κρμέντσικ), Αρτεάν, Βαλμπουενά, Μάρκες, Μπακένγκα (71′ Σαγκάλ).

Ομόνοια (Τσέτιλ Ρέιχνταλ): Φαμπιάνο, Μίλετιτς, Λανγκ, Παναγιώτου, Μάθιους, Κούσουλος, Χαραλάμπους (88′ Κασάμα), Λέτσγιακς (79′ Σιπριάνο), Φράνσον, Mπέζους (71′ Ανδρέου), Στεπίνσκι.

Σκόρερ: Σαγκάλ 86′ / Λέτσγιακς 6′, Σιπριάνο 90’+5

Κίτρινες: Σάντος / Λέτσγιακς, Μίλετιτς, Παναγιώτου, Κούσουλος.

Αποβολές: – / –

Στάδιο: «Αλφαμέγα».

Διαιτητής: Μανγκάνιελο Τζιανλούκα (Ιταλία).

Α’ Βοηθός: Καλογήρου Μάριος.

Β’ Βοηθός: Λάμπρου Λάμπρος.

4ος: Τεχράνυ Ανδρέας.

VAR: Κέλετ Γιάκομπ (Δανία).

AVAR: Βασιλείου Αδάμος.

Παρατηρητής: Καραγιώργη Σοφία.

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Φεβρουαρίου 2024 - 06:28

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.