Ο Καστέλ "έσωσε" το "κάστρο" (στιγμιότυπα)

Έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας ο Καστέλ με εύστοχο πέναλτι στο 90+6.

Η Πάφος FC βρέθηκε μια ανάσα από το πρώτο ιστορικά διπλό επί της Ανόρθωσης στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», όμως ο Σέρχιο Καστέλ με εκτέλεση πέναλτι στο 90+6' της πήρε την μπουκιά από το στόμα, σώζοντας την ισοπαλία για την προσφυγική ομάδα. Ο Ισπανός φορ αξιοποίησε το πέναλτι που κέρδισε ο Τσίκο από τον Γκολντάρ, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Ζάιρο, ο οποίος «ξεμπούκωσε» μετά από δύο μήνες σκοράροντας δις (35′, 76′). Για την «Κυρία» το σκορ άνοιξε ο Γκασαμά μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης.

Το ισόπαλο αποτέλεσμα ανάμεσα στις δύο ομάδας διατήρησε τη μεταξύ τους διαφορά στους δύο βαθμούς (43 η Πάφος FC, 41 η Ανόρθωση με ματς λιγότερο).

Για την 24η αγωνιστική, η Ανόρθωση φιλοξενείται από την Ομόνοια (Παρασκευή, 9/2), ενώ η Πάφος FC υποδέχεται τον Εθνικό (Σάββατο, 10/2).

Ανόρθωση (Νταβίδ Γκαγιέγο): Αρμπολέδα, Ουαγκέ (86′ Αντωνίου), Μαρμούκ, Μακούν, Κορέια, Τιουνέ (81′ Ιωάννου), Τεχέρα (86′ Χρυσοστόμου), Φερέιρα, Τσίκο, Γουαρίς (81′ Παρούτης), Γκασαμά (63′ Καστέλ).

Πάφος FC (Χουάν Κάρλος Καρσέδο): Ίβουσιτς, Ρους (71′ Ικόκο), Κβίντα, Γκολντάρ, Μελούσο (61′ Τζάτζα), Ντράγκομιρ, Ναμ, Τάνκοβιτς, Μπρούνο (46′ Μπότσκαϊ), Τουμάσι (71′ Βαλακάρι), Ζάιρο (89′ Κοντρέρας).

Σκόρερ: Γκασαμά 2′, Καστέλ 90’+6 (πεν.) / Ζάιρο 35′, 76′

Κίτρινες:  Τσίκο, Γκαγιέγο, Γουαρίς, Αρμπολέδα / Μελούσο, Καρσέδο, Ντράγκομιρ, Ζάιρο, Ίβουσιτς

Αποβολές: – / –

Στάδιο: «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Διαιτητής: Μαλέιρο Έλντερ (Πορτογαλία).

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Σωτηρίου Μιχάλης.

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Εγγλέζου Νίκος.

4ος Διαιτητής: Αντωνίου Μάριος.

VAR: Σολωμού Δημήτρης.

AVAR: Χριστοδούλου Μαρία.

Παρατηρητής: Τσαγγάρης Μάριος.

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Φεβρουαρίου 2024 - 06:32

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.