ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ 2-2: Σπουδαίο παιχνίδι αλλά... χάρηκαν οι "άλλοι"

ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ έδωσαν τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο με αποκορύφωμα το δεύτερο μισό του δευτέρου ημιχρόνου που ο αγώνας ήταν για γερά νεύρα.

Στο 4΄ο ΑΠΟΕΛ με εκτέλεση φάουλ του Βιγιαφάνες, κεφαλιά του Ντβάλι, η μπάλα βρίσκει στον Λέδες σκοράρει με τον Πίριτς, για το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΠΟΕΛ μπήκε πιο δυνατά και είχε δοκάρι στο 53. Ήταν η ΑΕΚ όμως που σκόραρε για την ισοφάριση στο 76΄ με τον Τρισκόφσκι. Στο 82 ο ΑΠΟΕΛ έβαλε δεύτερο γκολ με τον Πέτροβιτς, όμως ήταν η ΑΕΚ που είπε τον τελευταίο λόγο για το 2-2 με κεφαλιά του Σάντζεθ στο 86΄.

Ταυτότητα του αγώνα:

ΑΠΟΕΛ (Ντομίνγκες): Μπέλετς, Πέτροβιτς, Ντβάλι, Βιγιαφάνες (73′ Μεχρί), Κβιλιτάια (73′ Τομανέ), Τσεμπάκ (80′ Σατσιάς), Σούσιτς (80′ Ζέφτε), Ντάλσιο, Μαρκίνιος (88′ Δώνης), Κοσταντίνοφ, Ντονγκαλά.

ΑΕΚ (Μπεν Σιμόν): Πίριτς, Ντιουνκού (58′ Σάντσεζ), Λέδες, Τόνγκια, Σολ (72′ Τρισκόφσκι), Φαράζ (58′ Κλερισμάριο), Γκαρσία, Μιλίσεβιτς, Πονς (46′ Γκιούρτσο), Ρομπέρζ (84′ Λόπες), Ντίμερς.

Διοργάνωση: Πρωτάθλημα CYTA.
Αγωνιστική: 23η.
Στάδιο: «ΓΣΠ».
Σκόρερ: Ντβάλι, Πέτροβιτς / Τρισκόφσκι, Σάντσες.
Κίτρινες: – / Σάντσες, Μπεν Σιμόν (Προπονητής), Τσεμπάκ.
Αποβολές: -/-.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ:
Διαιτητής: Kehlet Jakob
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Παύλος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Κοντεμενιώτης Γιώργος
4ος Διαιτητής: Κουμή Δημήτρης
VAR: Azevedo Malheiro Helder Miguel
AVAR: Βασιλείου Αδάμος
Παρατηρητής: Δημητρίου Ανδρέας.

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2024 - 10:41

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.