Χωρίς ανάσα η δράση στην Ελλάδα, εμβόλιμη 25η και προτελευταία στροφή με τα "φωτα" στο Παναθηναϊκός - 'Αρης

Σπουδαία παιχνίδια σήμερα για την εμβόλιμη 25η αγωνιστική και προτελευταία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ.

Με την πρωτοπόρο ΑΕΚ να έχει θεωρητικά το πιο εύκολο έργο από τους αντιπάλους της, υποδεχόμενη στην "ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ" τον εκ των ουραγών ΠΑΣ Γιάννινα, που πήρε ωστόσο τέσσερις βαθμούς στην τελευταία δυάδα αγώνων. Ο ΠΑΟΚ, που έμεινε μόνος δεύτερος, ταξιδεύει στις γειτονικές Σέρρες και επίσης,είναι το φαβορί για το τρίποντο. 'Ιδια δεδομένα και για τον Ολυμπιακός στην εκτός έδρας αποστολή του στο Αγρίνιο για να αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό, ο οποίος δίνει μάχη για την παραμονή του. 4/4 με τον  τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον πάγκο τους, μετράνε οι ερυθρόλευκοι.Το μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής, διεξάγεται στη Λεωφόρο. Ο Παναθηναϊκός, με τις δυο σερί εντός έδρας γκέλες, τίθεται αντιμέτωπος με τον ανεβασμένο 'Αρη, χωρίς να έχει κανένα περιθώριο για νέες απώλειες, έχοντας πέσει στην 3η θέση της βαθμολογίας. Λαμία και Αστέρας Τρίπολης διεκδικούν την έκτη θέση που οδηγεί στα Play Off. «Τελικός» είναι για τον Βόλο το ματς με τον ΟΦΗ στο Πανθεσσαλικό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League:

ΤΕΤΑΡΤΗ 28/2/2024

15:00 «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», Αστέρας Τρίπολης – Κηφισιά

15:00 Πανθεσσαλικό Στάδιο, Βόλος – ΟΦΗ  

17:00 Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, Ατρόμητος – Λαμία  

17:00 Γήπεδο Παναιτωλικού, Παναιτωλικός – Ολυμπιακός  

19:00 OPAP Arena, ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα  

20:00 Δημοτικό Γήπεδο Σερρών, Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ  

21:00 «Απόστολος Νικολαΐδης», Παναθηναϊκός – Άρης

Τελευταία Ενημέρωση: 28 Φεβρουαρίου 2024 - 13:35

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.