Στην Αστάνα ο Καρλίτος!

Ο Καρλίτος είναι από τους βασικούς πρωταγωνιστές στην εφετινή πορεία της Λαμίας στη Super League, η οποία έχει φέρει την ομάδα από τη Φθιώτιδα στην έκτη θέση της βαθμολογίας, δύο αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου. Ο Ισπανός έχει απολογισμό 10 γκολ και τέσσερις ασίστ σε 21 συμμετοχές, με αποτέλεσμα να προσελκύσει το ενδιαφέρον της Αστάνα. Μάλιστα, τόσο ο 33χρονος επιθετικός, όσο και οι διοικούντες τη Λαμία έφτασαν σε συμφωνία με τους ανθρώπους του συλλόγου για τη μετακίνηση του παίκτη στο Καζακστάν και η αυριανή (28/2, 17:00) αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος, θα είναι η τελευταία του Καρλίτος με την ομάδα από τη Φθιώτιδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Λαμία θα βάλει περίπου 300.000 ευρώ στο ταμείο της από την πώληση του Καρλίτος, ο οποίος εντάχθηκε ως ελεύθερος στο δυναμικό της ομάδας το καλοκαίρι του 2023, ύστερα από το κοινή συναινέσει «διαζύγιό» του με την πολωνική Λέγκια Βαρσοβίας.

Τελευταία Ενημέρωση: 27 Φεβρουαρίου 2024 - 20:05

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.