Νέα οδυνηρή γκέλα για τον Παναθηναϊκό, 1-1 με τη Κηφισιά και στο -3 από την πρωτοπόρο ΑΕΚ

Δεύτερη συνεχόμενη τεράστια γκέλα για τον Παναθηναϊκό που έμεινε στο 1-1 με την Κηφισιά στην έδρα του και χάνει έδαφος για τον τίτλο – Μοιραίος ο Σένκεφελντ που αποβλήθηκε, Παλάσιος και Αράο (αυτογκόλ) τα τέρματα.

Ο κακός Παναθηναϊκός προηγήθηκε με τον Παλάσιος αλλά η Κηφισιά κατάφερε να τον μπλοκάρει, πήρε πλεονέκτημα από την αποβολή Σένκεφελντ και με αυτογκόλ του Αράο έφτασε στο 1-1, έχοντας δοκάρι στο 92'. Πλέον, ο Παναθηναϊκός έπεσε στην τρίτη θέση, με 52 βαθμούς και υποδέχεται τον Άρη την προσεχή Τετάρτη (28/02). Η Κηφισιά παρέμεινε ουραγός της βαθμολογίας, έχοντας όμως 17 πόντους όπως και ο Βόλος και μεσοβδόμαδα παίζει στην Τρίπολη με τον Αστέρα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Παναθηναϊκός (Φατίχ Τερίμ): Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης (90'+1' Αϊτόρ), Σένκεφελντ, Αράο, Μλαντένοβιτς (90'+1' Βιλένα), Ρούμπεν (67' Ούγκο), Κώτσιρας, Μπακασέτας (76' Μαντσίνι), Παλάσιος, Ιωαννίδης, Λημνιός (76' Γερεμέγεφ).

Έμειναν στον πάγκο: Ντραγκόφσκι, Zέκα, Φικάι, Ακαϊντίν.

Kηφισιά (Κώστας Μπράτσος): Αναγνωστόπουλος, Τεϊσέιρα, Μποτία, Τσάπαν (16' λ.τ. Βαφέας), Μιλίσεβιτς, Πρίτσας (46' Γιόβαντσιτς), Τσανάτζια, Μπαρμπόσα, Κλωναρίδης, Μενέντες (62'Μπιφουμά), Οζέγκοβιτς (62' Τετέι).

Έμειναν στον πάγκο: Νικοπολίδης, Νίνης, Παρράς, Κωνσταντακόπουλος, Σμπώκος.

Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών).

Βοηθοί: Ιορδάνης Απτόσογλου (Αθηνών), Δημήτρης Σαμοΐλης (Αθηνών).

4ος διαιτητής: Κώστας Τσετσίλας (Καστοριάς).

VAR: Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσων).

AVAR: Πολυχρόνης Κωστάρας (Αιτωλοακαρνανίας).

Τελευταία Ενημέρωση: 26 Φεβρουαρίου 2024 - 11:50

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.