Μειώθηκε σε 6 βαθμούς από 10 η τιμωρία της Έβερτον

Η ποινή της Έβερτον μειώθηκε στους 6 βαθμούς από 10 για παραβίαση των κανόνων κερδοφορίας και βιωσιμότητας της Premier League, ανακοίνωσε σήμερα (26/2) ο σύλλογος. 

Ευχάριστα ήταν τα νέα που έφτασαν το μεσημέρι της Δευτέρας (25/02) στο στρατόπεδο της Έβερτον και είχαν να κάνουν με την αφαίρεση 10 βαθμών που της είχαν επιβληθεί πρωτόδικα για παραβίαση των οικονομικών κανόνων της Premier League.

Τα ζαχαρωτά είχαν αμφισβητήσει την ορθότητα της αρχικής απόφασης και είχαν προσφύγει στην αθλητική δικαιοσύνη, με την εκδίκαση να γίνεται από επιτροπή εφέσεων και εκείνη να αποφασίζει πως θα πρέπει να της αφαιρεθούν όχι 10 βαθμοί, που ήταν η αρχική ετυμηγορία ανεξάρτητης επιτροπής, αλλά 6.

Σημειώνεται πως η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ σημείωσε πολύ μεγάλες οικονομικές απώλειες ύψους 425 εκατομμυρίων ευρώ μέσα σε διάστημα τριών ετών, με το ποσό αυτό να είναι υψηλότερο κατά 285 εκατομμύρια ευρώ από αυτό που οι οδηγίες της Premier League επιτρέπουν τους συλλόγους να χάσουν σε ένα χρονικό διάστημα τριών ετών.

Η συγκεκριμένη υπόθεση είχε παραπεμφθεί σε ανεξάρτητη επιτροπή τον περασμένο Μάρτιο για φερόμενες παραβιάσεις σχετικά με τη σεζόν 2021-22, με την ομάδα του Σον Ντάις να κερδίζει πλέον τέσσερις βαθμούς και να πιάνει την Μπρέντφορντ στην 15η θέση του πίνακα με 25 βαθμούς, έναν περισσότερο από την Νότιγχαμ Φόρεστ.

Συντάκτης: Στέφανος Αδάμου

Τελευταία Ενημέρωση: 26 Φεβρουαρίου 2024 - 17:01

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.